Comença la segona part del judici de la Manada de Sabadell: els acusats d'haver violat una noia de 18 anys en una nau industrial neguen els fets i un d'ells, amb una actitud arrogante i amb prepotència, fa el gest de victòria a les càmeres abans d'entrar als jutjats. Així és com ha anat el judici.

Judici de la Manada de Sabadell

El dimarts va declarar una jove de 20 anys que, el febrer del 2019, va patir una violació múltiple per part d'uns joves a Sabadell. Redouane Oukhlifa, un dels acusats, fa fet el gest de victòria just abans d'entrar a declarar a més, aquest acusat, en sortir dels jutjats el dimarts, s'hauria abaixat els pantalons i hauria ensenyat els genitals als periodistes, explica TV3.

Aquest dimecres, han declarat els acusats de protagonitzar aquesta agressió sexual. El judici ha començat amb declaracions dels pèrits policials i dels metges, que han explicat que les ferides  de la noia eren compatibles amb les d'una agressió sexual.

Un dels acusats ho nega tot

Mohamed Alibos, el principal acusat dels fets, ho ha negat tot i explica que les relacions sexuals van ser consentides. L'home ha relatat que la jove va arribar en companyia d'un altre noi, i que després de ballar i parlar van passar a una de les habitacions, on van tenir sexe. 

Mohamed Alibos, Jawad Belayd, Redouane Oukhifa i Mustapha Bakki

Els altres tres investigats admeten haver estat al lloc dels fets la mateixa nit i haver consumit alguns d'ells alcohol i drogues, però neguen haver vist cap actitud sospitosa. Els investigats han contestat només a les preguntes dels seus advocats. Els quatre acusats són Mohamed Alibos, Jawad Belayd, Redouane Oukhifa i Mustapha Bakki, però també hi ha dos homes més implicats que han fugit del país i que tenen una ordre internacional de crida i cerca.

Penes d'entre 37 i 40 anys de presó

El fiscal, que ha rebut moltes crítiques per la seva falta d'empatia amb la víctima de la violació, manté la petició de la pena d'entre 37 i 40 anys de presó pels quatre joves acusats de la violació múltiple i, a més, en cas de ser declarats culpables, també podrien ser expulsats del país.