A judici un home que va violar una noia de 15 anys en un descampat de Rubí (Vallès Occidental): demanen 15 anys de presó per l'acusat.

Viola una noia de 15 anys en un descampat de Rubí

Els fets es remunten al 2016 quan un veí de Rubí va conèixer una noia de 15 anys en una pàgina web d'anuncis, ja que la menor estava buscant feina. L'home, presumptament, la va violar en un descampat de Rubí.

Fiscalia demana 15 anys de presó

Per aquests fets, Fiscalia demana 15 anys de presó i 10 de llibertat vigilada, segons explica Catalunya Ràdio. L'home està acusat de violar una noia de 15 anys, motiu pel qual podria entrar a la presó.

Viola una noia de 17 anys mentre està inconscient a Cornellà

Malauradament, aquesta no és l'única violació a una menor d'edat a Catalunya. De fet, fa uns dies es va iniciar el judici contra un home que va violar una noia de 17 anys: la va emborratxar, la va violar mentre estava inconscient i la va abandonar al mig del carrer a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat). Per aquest mateix motiu, Fiscalia demana una pena de 10 anys de presó.

Detenido / Pixabay

A judici un home que va violar una noia de 15 anys en un descampat de Rubí (Vallès Occidental) / Pixabay

Judici de la Manada de Manresa

Aquestes setmanes, també ha tingut lloc el judici de la Manada de Manresa, un grup de cinc nois que van violar en grup una nena de 14 anys a Manresa (Bages).

Fiscalia, que al principi demanava que se'ls condemnés per agressió sexual, finalment ha acceptat la condemna per abús sexual, ja que com que la seva víctima estava inconscient, no van "necessitar" fer servir força ni intimidació per violar-la.