Comença el judici contra un educador social d'un centre de menors acusat d'abusar sexualment d'una adolescent tutelada a Reus (Baix Camp). Segons Fiscalia, l'home s'aprofitava de la situació de vulnerabilitat de la víctima i l'enganyava regalant-li roba de la seva dona, regals cars i pagant-li la perruqueria i li demanen tres anys de presó.

Els fets van passar entre el 2015 i el juny del 2016 en un centre de menors tutelats de la capital del Baix Camp. El presumpte autor dels fets és un home casat que, segons explica Fiscalia, s'aprofitava de la seva situació de poder per abusar sexualment de la seva víctima, que en el moment dels fets tenia 16 anys.

"L'asseia a la falda, li feia tocaments, petons i mossegades suaus al coll"

"Amb ànim libidinós i de manera reiterada, l'asseia a la falda, li feia tocaments, petons i mossegades suaus al coll", explica l'escrit del Ministeri Fiscal, on també s'explica que, per guanyar-se la confiança de la víctima l'enganyava dient-li que quan fos major d'edat abandonaria la seva dona per anar amb ella.

Actualment la víctima té 23 anys

Per si no fos poc, també li pagava la perruqueria, li comprava regals cars i roba de la seva dona. La víctima, actualment, té 23 anys i, del presumpte pederasta, no han transcendit més dades. Quan al centre es van adonar dels fets, l'home va ser acomiadat i els fets s'estan jutjant més de set anys més tard de quan van passar els presumptes abusos.

Fiscalia demana una pena de tres anys de presó per abusos sexuals continuats

Per aquest mateix motiu, Fiscalia demana una condemna de tres anys de presó per abusos sexuals continuats, una indemnització de 1.000 euros per danys morals, una ordre de prohibició de comunicar-se ni apropar-se a la víctima en quatre anys i que no pugui treballar amb menors d'edat durant cinc anys, segons explica el Diari de Tarragona.

Cotxe Mossos d'Esquadra / ACN

Un educador social s'enfronta a una pena de tres anys de presó per un presumpte delicte d'abusos sexuals continuats a una menor d'edat tutelada en un centre de Reus (Baix Camp) / ACN

Un noi agredeix brutalment una parella sense llar de Reus: grava una pallissa i un abús sexual

Aquest no ha estat l'únic succés de les darreres setmanes a Reus. Fa uns dies, un noi de 23 anys va atacar brutalment una parella sense llar. Va abusar sexualment de la dona i va apallissar l'home mentre ho gravava tot. El presumpte autor dels fets és un home que té més de 30 antecedents policials i que ha ingressat a presó de manera provisional.