Juan, un taxista de Benidorm, va evitar aquest diumenge que es produís una potencial desgràcia. Un home va perseguir dues noies pel carrer, i Juan les va recollir amb el seu vehicle i les va portar a casa sense costos, frustrant així els possibles intents d’agressió de l’home que les seguia.

Al voltant de les set del vespre Amalia, de 22 anys, estava passejant pels voltants de l'hotel Port Benidorm, quan va notar que algú la perseguia. La jove va voler comprovar si la seva sensació era correcta o si només estava paranoica; va canviar de vorera diversos cops i fins i tot es va aturar per veure si l'home imitava els seus moviments. I, desgraciadament, així era.

El primer que va fer, naturalment, va ser trucar a la seva mare. Ella li va aconsellar que agafés un taxi per tornar a casa, i així és com va trobar a Juan. En pujar al vehicle la noia li va explicar el que havia passat, i ell li va demanar que li descrivís l’individu. Es tractava d’un home moreno amb calba, d’aspecte descuidat que vestia en xandall.

Van veure que perseguia una altra noia

Després de l’ensurt inicial, Amalia es va relaxar dintre del taxi, sabent que arribaria a casa sana i estàlvia. Juan va voler passar per la zona en comptes de portar-la directament a casa, per veure si podien trobar més informació que donar-li a la policia. Va ser llavors quan Amalia va reconèixer l’home, que no s’havia donat per vençut i s’havia buscat una altra víctima.

@amaliaacorralo

Milllones de gracias a Juan, taxista de Benidorm, el mundo necesita más gente como tú ❤️‍🩹

♬ sonido original - 𝒜𝓂𝒶𝓁𝒾𝒶💋

La segona jove estava pujant pel carrer parlant per telèfon, i no s’estava adonant que algú l’estava seguint. Juan es va apropar amb el taxi i li demanen amb Amalia que pugés al vehicle. El taxista les va portar a casa i, a banda de no cobrar-les pel trajecte, va quedar-se fins que totes dues havien entrat pel portal. Tot això el va relatar Amalia al seu compte de TikTok, on va aprofitar també per donar-li les gràcies a Juan per la seva ajuda.