Els Mossos han detingut un jove de 20 anys acusat de violar una menor d'edat en una zona boscosa de Manresa. Segons ha avançat Nació Manresa i ha confirmat l'ACN, els fets van tenir lloc la matinada de dissabte i la jove coneixia l'agressor.

Presumpta violació a Manresa

Els Mossos van detenir el noi dilluns 20 de setembre com a presumpte autor dels fets, que es van produir dos dies abans, el 18 de setembre. Després de declarar davant del jutjat de Manresa en funcions de guàrdia, l'acusat va quedar en llibertat amb càrrecs.

La zona exacta on va passar l'agressió sexual no ha transcendit encara. 

Detingut per agredir sexualment una dona que tornava a casa a Getafe

Uns fets de circumstàncies similars ha ocorregut avui a Madrid. La Policia Nacional ha detingut a Getafe un home que presumptament va agredir sexualment una dona que tornava a casa de matinada. L'agressor va ser arrestat després de la trucada als serveis d'emergència d'un veí que va escoltar els crits de socors de la víctima.

L'agressió va ocórrer entorn de les cinc de la matinada de diumenge passat a l'avinguda Juan de la Cierva, han indicat a Efe fonts policials.

Un veí va trucar al 091 per avisar que una dona cridava demanant auxili perquè estava patint una agressió sexual.

Quan va arribar la patrulla de Policia Nacional, l'agressor estava retenint la dona però en veure els agents va sortir corrents.

Poc després els policies van interceptar el sospitós i tres d'ells van resultar presumptament ferits per la resistència de l'home arrestat.

La víctima, de 34 anys i nacionalitat hondurenya, estava desorientada i atordida. La dona va explicar als agents que estava tornant a casa seva quan es va creuar amb l'agressor, de 23 anys i nacionalitat moldava, qui la va portar darrere d'un arbust per agredir-la sexualment.

La Unitat d'Atenció a la Família i la Dona (UFAM) s'ha fet càrrec de la investigació.

Accident laboral mortal a Lleida: un treballador cau de 15 metres

Un home de 53 anys, de nacionalitat equatoriana i veí de Vilanova de Bellpuig (Lleida), ha mort aquest dijous en caure des d'una altura de 15 metres en cedir una claraboia en una empresa hortofructícola de Golmés, en la qual treballava amb un grup d'operaris instal·lant plaques solars.

Al lloc de l'accident s'han traslladat tres patrulles de Mossos d'Esquadra, una de Bombers de la Generalitat i treballadors del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que han intentat reanimar el treballador sense èxit, ha informat la policia catalana en un comunicat.