Un home de 53 anys, de nacionalitat equatoriana i veí de Vilanova de Bellpuig (Lleida), ha mort aquest dijous en caure des d'una altura de 15 metres en cedir una claraboia d'una empresa hortofructícola de Golmés, en la qual treballava amb un grup d'operaris instal·lant plaques solars.

Mor un treballador en un accident laboral

Al lloc de l'accident s'han traslladat tres patrulles de Mossos d'Esquadra, una de Bombers de la Generalitat i treballadors del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que han intentat reanimar el treballador sense èxit, ha informat la policia catalana en un comunicat.

Els Mossos d'Esquadra han comunicat l'accident mortal al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida i a la Conselleria d'Empresa i Treball.

Atropella un ciclista a Albatàrrec i amaga el cotxe sota unes branques

Aquest dimecres a la nit un cotxe va atropellar un ciclista que estava circulant per la carretera C-C-230a, en el terme municipal d'Albatàrrec, i va escapar.

Mossos policia Trànsit recurs

Mossos policia Trànsit recurs / Arxiu

El jove ciclista, de 28 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Solsona, va ser traslladat en estat crític a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Immediatament es van dirigir al lloc diverses patrulles de Mossos d'Esquadra de Trànsit i equips del SEM, que van atendre al ciclista i el van poder traslladar.

Amb el testimoni d'algunes persones que van veure l'accident i les investigacions que es van poder fer, es va aconseguir una relació de vehicles que coincidirien amb les dades recopilades pels agents dels Mossos i es va iniciar una recerca a diversos domicilis per localitzar el vehicle implicat.

Una patrulla de Seguretat Ciutadana va localitzar un vehicle coincident amagat sota unes branques a prop del domicili del titular. El vehicle presentava un fort cop en el lateral dret.

La policia es va dirigir després al domicili del titular del cotxe i van detenir el presumpte conductor. Segons han informat els Mossos, l'home, de 35 anys i nacionalitat romanesa i veí de Lleida, encara anava borratxo.