Es viralitza un vídeo de l'agònica mort d'un jove de 34 anys en una piscina d'Israel. Tal com es pot veure a les imatges, l'home queda atrapat en un esvoranc, es crea un remolí i mor ofegat. També hi ha una altra persona ferida que, afortunadament, ha aconseguit sortir de l'aigua i salvar-se. Hi ha una investigació oberta per esclarir els detalls d'aquest fatal accident, ja que, de moment, es desconeix què ha fallat.

Els fets han passat aquesta setmana durant una festa d'estiu on hi havia més de 50 persones, en una piscina de Karmei Yosef, un petit municipi d'Israel. Hi ha dues víctimes d'aquest tràgic accident: un home de 34 anys que ha mort i un altre que ha quedat ferit.

Vídeo de l'accident mortal a la piscina d'Israel

Tal com es pot veure al vídeo, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials, la festa transcorre amb normalitat quan, de cop i volta, s'adonen que hi ha un esvoranc i que s'ha creat un estrany remolí on han caigut dues persones. De fet, en un moment, es veu com un home rellisca en direcció al forat, però ràpidament, l'ajuden i aconsegueix sortir.

La víctima mortal és un jove de 34 anys que ha quedat atrapat al remolí

Afortunadament, un dels homes que ha caigut al forat, ha aconseguit sortir i sobreviure: ha quedat ferit amb un pronòstic lleu per unes ferides a les cames i als peus. No obstant això, l'altra víctima, de 34 anys, ha mort atrapada al remolí. De fet, els serveis d'emergències han tardat més de quatre hores en rescatar el seu cos.

La Policia ha obert una investigació per saber les causes d'aquest fatal accident. La piscina on han passat els fets tenia llicència i caldrà saber tots els detalls possibles per saber què ha creat aquest estrany remolí.

"El nivell de l'aigua va començar a baixar i es va obrir un forat que va arrossegar dues persones"

"Estaven gaudint de la festa quan, de cop i volta, el nivell de l'aigua va començar a baixar dràsticament i es va obrir un forat que va arrossegar dues persones al seu interior", expliquen els testimonis, que encara no donen crèdit a la tragèdia.

El rescat del cos de la víctima va ser molt complicat, ja que hi havia molt risc d'un segon enderrocament de la piscina. Aquest va ser el motiu pel qual van tardar tant a treure el cadàver de l'aigua. Els fets han causat gran commoció a Israel, sobretot a Karmei Yosef, que és on han passat els fets, que estan sent investigats.