Serveis Sanitaris d'Emergència no han pogut salvar un jove que ha mort a conseqüència de les ferides després de ser apunyalat al coll en el transcurs d'una baralla familiar, al Barri de la Concepció de Cartagena. El jove ha estat assassinat per la parella de la seva mare, de 41 anys, que ja ha estat arrestat.

Apunyalament mortal a Cartagena

La parella de la dona va retreure al jove, de nacionalitat romanesa, el to de veu que estava utilitzant amb la seva mare, entaulant-se una discussió entre ambdós, que va concloure amb l'home, de 41 anys i nacionalitat espanyola, clavant-li un ganivet al coll al fill de la seva parella, que es va dessagnar i va morir de forma fulminant.

Els serveis d'emergència rebia, a les 23.13 hores, trucades de veïns del carrer Virgen del Romero, que informaven d'una baralla i crits a l'interior d'un domicili i, posteriorment, de l'existència d'una persona greument ferida per arma blanca.

Al lloc es van mobilitzar patrulles de la Policia Local, els qui van sol·licitar assistència sanitària per a dues persones, per la qual cosa van acudir també dues unitats mòbils d'emergències amb sanitaris de la Gerència d'Urgències i Emergències Sanitàries 061.

Els sanitaris no van poder salvar un home jove, que va morir a conseqüència de les greus ferides rebudes. Una dona de 38 anys, també ferida, va ser estabilitzada i traslladada a l'Hospital Santa Lucía de Cartagena.

El cos del jove ha estat traslladat a l'Institut Anatòmic Forense de Cartagena, on se'l sotmetrà a l'autòpsia, previsiblement, demà dilluns. El detingut va ser portat a la comissaria de Policia Nacional a Cartagena per una patrulla de la Policia Local, on roman arrestat en espera de passar a disposició judicial acusat d'un presumpte delicte d'homicidi.

Detingut per matar la seva mare i ferir el seu germà a Vilafranca

Una persona ha mort aquest divendres, presumptament de forma violenta, en un pis del carrer dels Ferrers de Vilafranca del Penedès, en el centre de la localitat. Segons ha pogut saber l'ACN, la policia ja ha arrestat un home com a presumpte responsable dels fets, que hauria matat la seva mare i hauria ferit el seu germà.

Detenció Mossos d'Esquadra / Arxiu|Arxivament

Detenció Mossos d'Esquadra / Arxiu

Els fets van ocórrer cap a les 19 hores. Alguns mitjans indiquen que la mort es va produir per arma blanca. Segons la CCMA, el detingut ha patit un brot psicòtic durant l'homicidi. Quan els serveis d'emergència i la policia han arribat ja no van poder fer res per salvar la vida de la dona.

Els agents de l'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Metropolitana Sud s'han fet càrrec de la investigació i el jutjat d'instrucció ha decretat el secret de les actuacions.