Una persona ha mort aquest divendres, presumptament de forma violenta, en un pis del carrer dels Ferrers de Vilafranca del Penedès, al centre de la localitat. Segons ha pogut saber l'ACN, la policia ja ha arrestat un home com a presumpte responsable dels fets, que hauria mort la seva mare i hauria ferit el seu germà.

Presumpte parricidi a Vilafranca

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest divendres al vespre un home per la mort d'una dona i per causar lesions de gravetat a un altre home en un domicili de Vilafranca del Penedès. Els fets van passar cap a les 19 hores. Segons ha pogut saber l'ACN, el detingut hauria mort la seva mare i hauria ferit de gravetat el seu germà. Alguns mitjans indiquen que la mort s'ha produït per arma blanca. 

Segons la CCMA, el detingut ha patit un brot psicòtic durant l'homicidi. Quan els serveis d'emergència i la policia han arribat ja no han pogut fer res per salvar la vida de la dona.

Els agents de l'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Metropolitana Sud s'han fet càrrec de la investigació i el jutjat d'instrucció ha decretat el secret de les actuacions. 

L'home que ha matat la seva mare a Moncada, ingressat a l'hospital

Més parricidis. L'home detingut aquest divendres després d'apunyalar mortalment la seva mare, de 80 anys d'edat, i ferir el seu pare, de 83, al domicili familiar ubicat en el municipi de Moncada (València), es troba ingressat en un centre hospitalari i encara no ha passat a disposició judicial.

Un home va matar a ganivetades la seva mare a casa seva i ho va intentat amb el seu pare, al carrer Pintor Sorolla de la localitat de Moncada, a València.

Segons ha informat Efe la Guàrdia Civil, no hi havia antecedents de denúncies per part dels familiars i les primeres informacions apunten que l'agressor pogués patir algun tipus de trastorn mental, si bé les circumstàncies d'aquest crim encara s'estan investigant.

Veïns del presumpte autor del parricidi a Moncada (València) han manifestat la seva commoció davant de l'esdeveniment i la seva sorpresa.

Parricidi a Barcelona: mata al seu fill de dos anys

Martín Ezequiel Álvarez Giaccio és l'home més buscat del moment. Presumptament va assassinar el seu fill de dos anys a l'hotel La Concordia de l'avinguda Paral·lel de Barcelona fa dues setmanes.

Martín hotel Barcelona / @mossos

Martín Ezequiel / Mossos d'Esquadra

La mateixa nit va enviar a la mare del nen -de qui s'estava separant- diversos missatges d'amenaça: "A l'hotel tens el que et mereixes". Presumptament va matar el seu fill i després va fugir. La policia catalana, espanyola i internacional el busca insistentment.