Un home de 30 anys, d'origen argentí, va intentar robar la corona del nen Jesús de l'altar major de l'església de Sant Miquel de Palma (Mallorca). Però, a més dels danys causats, com no va poder portar a terme la seva acció d'emportar-se-la, va agredir poc després, en sortir del temple, un treballador d'un supermercat per anar-se'n sense pagar amb un paquet d'embotits. Tot això va succeir el passat 2 de desembre a la capital balear, tot i que no ha estat fins a aquest dimarts que el jove ha estat detingut per la Policia Nacional, segons ha informat la Prefectura Superior de Policia de Balears en un comunicat.

Va ser sorprès per diverses persones quan robava la corona enjoiada

Pel que sembla, quan l'home va intentar sostreure la corona de pedres precioses de l'església de Sant Miguel, diverses persones el van veure, amb intencions molt clares per part seva, i el van sorprendre. En aquell moment va donar per finalitzat el furt i va sortir corrent del temple catòlic. Però va quedar-se amb ganes, no sabem si de robar o menjar, perquè el mateix dia va anar a un supermercat de la mateixa zona i va fer-se amb un paquet d'embotits.

En aquest últim cas va ser més complicat sortir per cames o fotre el camp sense ser retingut. Així, doncs, l'encarregat de l'establiment de venda d'aliments va fixar-se en ell només entrar. Li va cridar l'atenció, precisament, perquè l'home anava sense samarreta. Va ser ràpid: va agafar l'embotit, va passar per caixa però a l'hora de pagar va decidir agredir al treballador que l'havia fitxat a l'entrada i va sortir corrent.

El grup de robatoris de la Policia Nacional va aconseguir identificar al presumpte autor de tots dos successos, el va localitzar i el va detenir aquest dimarts al matí a Palma. Segons explica Última Hora, l'argentí ja hauria estat arrestat aquest cap de setmana per agredir un amic seu i provocar-li lesions de diversa consideració.