Una mare dona una brutal pallissa al seu fill d'11 anys per no voler anar a l'escola. Segons ha avançat Última Hora, la dona va colpejar severament el nen fins a llençar-lo al terra, per després començar a propinar-li puntades de peu. L'agressió va arribar al centre educatiu, un cop el menor es va recuperar de l'atac de la seva progenitora a Palma. Però va arribar tard, molt alterat i nerviós, la qual cosa va fer sospitar als professors que alguna cosa passava. Una estona més tard, quan els mestres van parlar amb ell, van veure que es tractava, presumptament, d'un cas de violència en l'àmbit de la llar o domèstica. El noi tenia, a més, diverses lesions quan va arribar al col·legi, concretament en una cama i a l'esquena.

La mare va anar a l'escola quan va arribar la policia

"A l'escola sou molt toves", sembla que va dir la mare en arribar al centre educatiu, segons ha relatat el mitjà citat. La directora del col·legi hauria intentat parlar en diverses ocasions amb la dona, tot i que mai volia mantenir contacte amb els professors precisament per considerar que eren massa suaus amb el seu fill. Davant tot això i l'agressió prèvia a casa, l'escola va trucar la Policia Nacional i van parlar amb el nen, qui els hi va dir que aquest tipus de pallisses eren comunes i les patia a diari, juntament amb insults i crits recurrents. A més d'alertar els agents, tal com dicta el protocol en aquests casos, van contactar amb els pares.

La mare i presumpta agressora va presentar-se al col·legi amb un nadó als braços. Pel que sembla, el pare estava treballant i no va assabentar-se de res del que passava. No obstant això, va assegurar els agents de la Policia Nacional allà reunits la seva intenció d'interposar denúncia. Va explicar que la dona era molt agressiva i que ja tenia un part per lesions a la cara del nen del mes anterior. La mare, davant de totes aquestes acusacions, va llençar-se al terra en un suposat atac d'ansietat. Va acabar a l'hospital, on la van detenir poc després. El bebè i el nen d'11 anys han quedat custodiats pel pare.