Enxampen un jove de 27 anys després d'entrar en un bar de la part alta de Tarragona, a les rodalies de la zona de l'ajuntament i la catedral, amb un matxet. La navalla que duia tenia una fulla de més de 20 centímetres. Els Mossos d'Esquadra, en una operació que s'emmarca en el dispositiu Daga per detectar i intervenir armes blanques, van rebre un avís aquest dissabte de matinada perquè uns individus que es trobaven a l'interior d'un local d'oci de la ciutat, podrien portar navalles. I així va ser. Diversos agents van adreçar-se a l'establiment i, després de parlar amb alguns clients, van localitzar els dos sospitosos.

Detingut per tinença d'arma prohibida a Tarragona

Els Mossos d'Esquadra van detenir un home de 27 anys i nacionalitat espanyola per portar una navalla de grans dimensions, amb una fulla de més de 20 centímetres de llarg. Així ho van corroborar durant el seu escorcoll, en el qual la van detectar. L'arrestat va passar diumenge a disposició judicial i el magistrat va decretar la seva llibertat amb càrrecs. Després d'aquesta actuació, la policia catalana també va localitzar, registrar i denunciar un segon home que acompanyava el sospitós, en trobar-li a la butxaca un altre ganivet. Tanmateix, sembla que era de dimensions més reduïdes. 

Aquest tipus d'armes blanques estan prohibides, especialment a la via pública o en establiments comercials. Per la qual cosa, el primer arrestat amb la navalla de més de 20 centímetres de fulla a Tarragona està acusat d'un delicte de tinença d'arma prohibida. Els Mossos d'Esquadra mantenen actiu el dispositiu Daga que té una especial atenció en els entorns d'oci i es desenvolupa de forma transversal des de totes les unitats, no només des de les de seguretat ciutadana.