Una jove de 27 anys ha mort després de rebre un tret al cap aquest dilluns a la nit a la localitat de La Vall d'Uixó, a Castelló. Fonts de la Delegació del Govern a la Comunitat Valenciana han informat que la víctima estava embarassada, i que va ingressar en estat crític en l'Hospital Clínic de València, on va entrar en mort cerebral la matina d'aquest dimarts. 

Els fets han tingut lloc poc abans de les onze de la nit d’aquest dilluns, presumptament en el marc d'una baralla en un bar de la localitat. Al voltant de les 23:10 hores, la jove va ingressar a la sala d’Urgències del centre de salut de La Vall d’Uixó. Des del Centre d’Informació i Coordinació van informar del greu estat en el qual es trobava, amb una ferida d’arma de foc al cap, agreujat pel fet que estava en un estat avançat de gestació. 

Ha mort a l'hospital

Una Unitat del Servei d’Assistència Mèdica d’Urgència (SAMU) la va atendre al centre. Després d’estabilitzar-la, una ambulància de Suport Vital Bàsic (SVB) la va traslladar a l’Hospital Clínic Universitari de València, on va ingressar en estat crític. Malgrat els intents dels sanitaris per salvar la seva vida, la víctima ha entrat en fase crítica de mort cerebral poc després d'arribar a l'hospital, on ha acabat morint. 

La Guàrdia Civil de Castelló ha obert una investigació per tal d'esclarir els fets. A hores d'ara tot sembla indicar que la jove va resultar ferida durant una baralla en un bar i, per tant, ha quedat descartada la hipòtesi d'un possible cas de violència de gènere. Encara no hi ha cap detingut i tampoc s'ha informat de més ferits. 

Salven la vida del bebè 

Després que la víctima entrés en mort cerebral, tots els esforços del personal sanitari es van centrar a salvar la vida del nadó. La jove estava embarassada de 37 setmanes, fase durant el qual es considera que el nadó ja està a terme. Gràcies a aquesta circumstància, i després de diverses hores, el bebè ha nascut i es troba sa i estable, i continuarà ingressat en l'hospital sota supervisió mèdica.