Un jove de 22 anys mata a punyalades quatre persones a l'estat d'Illinois, als Estats Units. L'atacant, que va ser detingut aquest mateix dimecres per la Policia de Rockford als voltants on es va produir la brutal agressió mortal sobre les 13.35 hora local, que correspon a les 20.35 hora peninsular espanyola. Els agents van arrestar el principal sospitós després d'aplanar un habitatge, al lloc de l'atemptat en el qual hi va haver quatre d'assassinats i cinc persones més van ser ferides per arma blanca de diferent gravetat i pronòstic.

La Policia de Rockford va rebre l'alerta de l'incident sobre un quart de dues del migdia, hora local, que correspondria a les vuit i quart de la tarda a l'hora peninsular espanyola. Després d'això, segons han informat la policia en un comunicat de premsa aquest dijous de matinada, es van dirigir amb diverses patrulles a les zones del carrer Holmes, Winnetka Drive i l'avinguda Cleveland. Allà es van trobar amb un gran nombre de persones ferides, altres de ja mortes i molt temor i angoixa a l'ambient. Poc després van capturar l'atacant i ha estat interrogat, tot i que de moment no ha transcendit el mòbil de l'apunyalament massiu a la ciutat de Rockford, a Illinois, Estats Units.

Quatre morts i cinc ferits, un d'apunyalat a la cara

Respecte a la víctimes mortals han estat quatre: una menor de 15 anys, una dona de 63, un home de 49 i un noi de 22. Els ferits d'altra banda, són cinc: quatre amb lesions lleus i un de gravetat. Tots van ser traslladats pels equips d'emergència fins a l'hospital més proper amb ferides d'arma blanca, cap per trets. Segons ha apuntat CBS News, la jove que ha resultat ferida greu intentava escapar-se del jove amb una espècie de ganivet a la mà quan va ser apunyalada a la cara i les mans. La Policia de Rockford manté la investigació oberta i asseguren que no tenen més detalls al respecte, de moment.