Un lladre amb poc ull pel objectes més valuosos ataca a Reus (Baix Camp). Un jove de 18 anys que anava acompanyat d'una menor d'edat va robar un rellotge un home gran al carrer d'una arrapada i va fugir corrent per amagar-se a la Fira de Reus. Els fets van produir-se aquest dilluns al migdia i el telèfon d'emergències 112 va rebre l'avís cap a les dotze, on va trucar la pròpia víctima, de 75 anys, que havia patit la violenta sostracció.

Detinguts per un rellotge que no valia res

L'home va explicar als serveis d'emergències el que havia passat i va detallar la descripció de l'infractor. Després d'això els cossos policials van activar-se i van organitzar un dispositiu per enxampar l'autor dels fets a la Fira de Reus, on els havien dit que semblava que havia fugit. Els Mossos d'Esquadra van voltar, tal com ha avançat el Diari de Tarragona, el recinte comercial i el lladre va quedar sense escapatòria. De fet, els agents el van trobar en un dels lavabos que hi ha al centre comercial i van comprovar que anava amb una noia menor d'edat.

Un cop localitzats, amb l'ajuda dels vigilants de seguretat del centre, la policia catalana va intervenir el rellotge de l'home, que havia estat robat al bell mig del carrer a Reus, que el duia la noia amagat. Però, com ha explicat el mitjà citat de fonts policials, la sorpresa va venir poc després, quan el jove lladre i la seva acompanyant menor van saber que el rellotge robat a l'home de 75 anys no tenia cap valor, tot i que a simple vista pogués semblar que sí. Els Mossos d'Esquadra van detenir-los a tots dos i ja han avançat que la noia passarà a disposició de la Fiscalia de Menors, mentre que l'autor material dels fets ha estat posat a disposició judicial aquest dimarts per robatori amb violència