Els Mossos d’Esquadra busquen un jove que aquesta tarda ha apunyalat un altre jove al mig del carrer a Terrassa. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, un jove marroquí ha apunyalat fins a set vegades un noi, compatriota seu, al carrer de la Cisterna, al centre de Terrassa. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís al voltant de les vuit del vespre, quan uns testimonis han alertat que hi havia un home ferit al mig del carrer. L’home presentava diverses ferides per arma blanca, un total de set. Una d’elles a la zona del pulmó, segons consta al primer informe mèdic al qual ha tingut accés aquest mitjà. L’home ha pogut ser traslladat greu a l’hospital, i tot i que no es pateix per la seva vida, està greu.

La primera assistència feta per agents de la policia catalana al mateix carrer, abans de l’arribada del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha estat clau per aturar l’hemorràgia que tenia el ferit. El jove ha hagut de ser traslladat a l'Hospital Mutua de Terrassa, on ha hagut de ser intervingut quirúrgicament. Tot i que està greu i ha hagut de passar pel quiròfan, el jove està estable. 

Els Mossos busquen l'agressor

Agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Terrassa dels Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de les investigacions, per aclarir què ha motivat l’enfrontament, que a hores d’ara encara no està clar. Tampoc s’ha pogut identificar plenament el jove que ha apunyalat el jove al mig del carrer. Amb les informacions facilitades pels testimonis i per la mateixa víctima, s’ha iniciat una recerca, que a hores d’ara, encara no s’ha pogut acabar.

Fonts de la policia catalana han confirmat a ElCaso.cat que el jove ferit és de nacionalitat marroquina i que l’agressor, segons les primeres informacions recollides pels investigadors, també. 

Homicidi a Terrassa

Els Mossos d’Esquadra investiguen com un homicidi la troballa del cadàver d’un home que va aparèixer sense vida dilluns en una casa abandonada de Terrassa. Concretament, al carrer de Burgos, al barri de Torre-Sana. Després de rebre un avís per part d'un ocupa que vivia a la casa i que havia sortit de la presó, els Mossos d’Esquadra es van desplaçar fins a la casa i van confirmar que hi havia el cos sense vida d’un home.

No portava documentació i tampoc tenia signes evidents de violència, un fet que va obligar els investigadors a deixar totes les portes obertes. L’autòpsia, però, va confirmar que tenia ferides per cops i que tot semblava indicar que es tractava d’un altre homicidi a Catalunya.