Els Mossos d’Esquadra investiguen com un homicidi la troballa del cadàver d’un home que va aparèixer sense vida ahir, al voltant de les cinc de la tarda, en una casa abandonada de Terrassa. Concretament, al carrer de Burgos, al barri de Torre-Sana. Després de rebre un avís per part d'un ocupa que vivia a la casa i que havia sortit de la presó, els Mossos d’Esquadra es van desplaçar fins a la casa i van confirmar que hi havia el cos sense vida d’un home. No portava documentació i tampoc tenia signes evidents de violència, un fet que va obligar els investigadors a deixar totes les portes obertes.

Aquest dimarts l’autòpsia que s’ha practicat al cadàver ha confirmat que la mort va ser provocada per una segona persona i el cos de l’home mort presentava signes de violència. Quan s’ha confirmat que es tractava d’un crim, el cas l’ha assumit el grup d’homicidis de l’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) de la regió policial Metropolitana Nord. 

Assassinat a cops i abandonat en una casa buida

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, el cadàver trobat a la casa abandonada del carrer de Burgos no presenta cap ferida per arma de foc i tampoc cap ferida visible per arma blanca. Tot fa pensar als investigadors, pels informes forenses, que va ser agredit a cops. El que encara no s’ha pogut aclarir és quant temps feia que el cadàver estava en aquesta casa del barri de Torre-Sana i si és l’escenari del crim o el cadàver va ser abandonat allà després de ser assassinat. El cadàver tenia parts del cos ja podrides i va ser trobat per un altre dels ocupes que vivia, de manera il·legal en aquesta casa. 

Els investigadors dels Mossos d’Esquadra també treballen a hores d’ara per poder identificar l’home. El cadàver trobat no portava a sobre documentació i tampoc s’ha trobat cap indici a la casa que pugui ajudar a identificar el cadàver, tot i que tot sembla indicar que es tracta d'un home de nacionalitat marroquina de mitjana edat. La policia catalana investiga les denúncies per desaparició presentades a la zona, però ara per ara, encara no s’ha pogut identificar cap de les persones desaparegudes amb el cos trobat sense vida en aquesta casa a quatre vents, i molt deteriorada, de Terrassa

Investigació oberta, sense detinguts

Els Mossos d’Esquadra també han confirmat que no hi ha detinguts ni cap persona investigada, ara per ara, en relació amb aquest nou crim a Catalunya.

Dos crims més a Catalunya

L’assassinat de la casa del carrer de Burgos de Terrassa arriba pocs dies després de dos crims més a Catalunya. A Martorell un home va matar la seva parella i després va ser detingut per la Policia Local del municipi del Baix Llobregat i a Barcelona, al centre de la ciutat, dos joves van assassinar amb arma blanca un altre jove al carrer de Rocafort, en el que tot sembla indicar, a falta que es pugui resoldre el crim, una nova guerra entre bandes llatines a la ciutat.