Dissabte a la matinada una baralla entre dos grups de joves en una discoteca d’Almacelles va acabar amb un home, de 28 anys, ferit molt greu i en coma a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Els fets es van registrar a la sortida del local després d’un enfrontament previ a l’interior. Com a mínim tres persones van agredir-ne dos més, dos germans, de 28 i 25 anys. El més gran va ser el que es va emportar la pitjor part de l’agressió i va haver de ser traslladat per una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’hospital de Lleida, on segueix ingressat, molt greu, a l'UCI amb coma induït.

La mateixa matinada els Mossos d’Esquadra van detenir tres persones; dos d’ells menors d’edat. El tercer, major d’edat, té 19 anys. Els tres detinguts estan acusats d'un delicte de lesions i un dels menors ha quedat en llibertat després de declarar davant de la policia catalana. Els altres dos detinguts, l’altre menor d’edat i el major d’edat, estan pendents de ser entregats al jutge que investiga aquesta brutal agressió.

Va ser agredit a cops quan ja era a terra

Segons les informacions recollides per la policia el jove de 28 anys va rebre un fort cop al cap durant la baralla, ja amb la nit avançada, i fruit d’un enfrontament que, segons els testimonis, es va iniciar a l’interior del pub del carrer Major, l’antiga N-240, d’aquest municipi del Segrià.

Els Mossos d’Esquadra estan investigant els fets i tot sembla indicar que el jove que es va emportar la pitjor part de l’agressió va rebre els cops quan va intentar aturar l’atac que estava patint el seu germà, quan passaven pocs minuts de dos quarts de quatre de la matinada d’aquest dissabte. Dos dels agressors el van apartar, el van tirar a terra i li van començar a donar cops, un d’aquests va ser el que va provocar que perdés el coneixement. Els dos ferits, els dos germans, són veïns d’Almacelles. Es desconeix quina relació tenien els agressors amb les víctimes, i tampoc la seva nacionalitat.

Els Mossos investiguen el crim d'un home a Cabra del Camp

Els Mossos d'Esquadra han detingut una dona de 45 anys relacionada amb la mort d'un home de 52 anys a Cabra del Camp, a l'Alt Camp. Els fets van passar aquest dissabte a la tarda, quan es va donar l'avís per la presència d'un home malferit al carrer Darnius del municipi. En arribar al lloc dels fets, els serveis d'emergència van confirmar la mort de la víctima.

Agents de l'Àrea d’Investigació Criminal (AIC) de la Regió Policial Camp de Tarragona s'han fet càrrec de la investigació policial. La detenció de la dona es va fer la matinada de dissabte a diumenge i de moment, no ha passat a disposició judicial.