Les xarxes socials indignades després de fer-se viral el vídeo d'un caçador amb una perdiu morta penjada dels genitals i altres tres o quatre de l'escopeta. Però, el més esperpèntic, potser, és que l'home anava despullat amb l'arma, unes botes i uns mitjons llargs de color verd mentre les aus sense vida estaven agarrades pels dallonses i l'arma llarga. Així ho ha difós el partit animalista PACMA al seu compte de Twitter amb el següent text: "la realitat supera la ficció. Gràcies per fer-nos la campanya cada dia, senyors caçadors. PD: Recordeu que els vots d'aquestes persones tenen el mateix valor que els nostres". 

El caçador crida "arriba Espanya"

Tot i la sorpresa de les imatges, que han indignat als usuaris, especialment a tots aquells defensors dels animals, si posem veu al vídeo es converteix en una veritable peça cinematogràfica de ficció. "Avui hem fet una cacera impressionant, ens hem divertit", exclama l'home. Fins aquí tot normal. Amb pauses entre frases. Però en un moment concret la ideologia torna al seu ésser interior: "sobre seu, que són pocs, arriba Espanya". Un càntic d'èpoques passades que fa referència als anys de dictadura previs al 1978. Tot i aquest gag, es desconeix quan i on es va gravar l'escena. Tampoc se sap qui és el caçador, al haver-se publicat directament amb la cara i els genitals pixelats al compte de Twitter del partit animalista espanyol.

Però, per l'accent i la rumorologia que s'entreveu als comentaris, podríem referir que l'individu, al menys, és originari de les Illes Canàries. En qualsevol cas, el vídeo s'apropa a les 89.000 reproduccions al Twitter de PACMA, porta més de 400 retuits i més de 100 comentaris. Un èxit de difusió per part del partit, que a més assegura que li estan fent la campanya indirectament els caçadors. Molts usuaris s'han burlat públicament de l'home de les imatges i fins i tot han dubtat que "hagi passat un test psicotècnic per portar un arma".