Una jove irlandesa de 19 anys ha necessitat ser operada d'urgència després de dos anys aguantant-se els pets quan estava amb el seu xicot. Es diu Cara Clarke i tot es va descobrir la setmana passada, quan va acudir a l'hospital entre la vida i la mort per un dolor abdominal insuportable que va requerir una intervenció per una apendicitis gravíssima. Després de ser operada, li van dir que el motiu de la infecció provenia d'aguantar-se els gasos.

Entre la vida i la mort per aguantar-se els pets

Així ho ha explicat ella mateixa en una entrevista al mitjà Mirror, on detallava que dimarts passat va començar a notar un "dolor d'estómac extrem" que la va obligar a anar a l'hospital. Una vegada allà, la van informar que tenia una infecció molt greu que els obligava a operar-la d'urgència per treure-li l'apèndix abans que esclatés -la qual cosa es coneix com a peritonitis- i ella assegura que va ser per la seva reticència a tirar-se pets en presència del seu xicot, Kyle Duffy, de 21 anys.

Cara i Kyle porten junts dos anys / TikTok

Cara i Kyle porten junts dos anys / TikTok

Clarke, que portava amb el jove dos anys, relata també que, davant de la notícia que la Cara havia necessitat cirurgia per això, el seu xicot s'estava "morint de riure". Segons li van dir a la jove, de 19 anys, l'apendicitis pot ser causada per una acumulació de pressió a l'apèndix, que implica que contenir qualsevol gas és nociu, tal com ella mateixa va poder descobrir i notar. És per això que ara ha promès "deixar-los sortir d'ara endavant" després d'admetre que no tenia idea de com de perillós podia ser contenir els pets.

Apendicitis per gasos que no deixava sortir davant del seu xicot

La jove, que viu en el comtat de Co Louth, explicava en la mateixa entrevista: "Aguanto els pets, però no vaig pensar que acabaria a l'hospital per això. Però quan em van atendre em feia tant de mal que no podia contenir les llàgrimes". Una vegada passat l'ensurt, detallava que el seu xicot, en Kyle, a part de morir-se del riure, no sabia què dir: "Déu, la gent pensarà que tens por de tot amb mi" va assolir a opinar.

Ara, de cara al futur, la Cara es resigna: "Només hauré de deixar-los sortir d'ara endavant" i ha revelat que, malgrat l'ensurt de mort, ella i el seu xicot riuen sobre els fets i han aconseguit fer broma de la seva dolorosa experiència. I encara sort, perquè va haver d'estar dos dies ingressada a l'hospital, i ara està reposant i aprofitant que la seva família i entorn s'ha bolcat en el seu benestar aquests dies.

 

La seva història, a més de sortir en els mitjans locals, s'ha fet viral en TikTok, on van publicar un vídeo irònic sobre la situació: "Bàsicament, el Kyle va trucar i va saber que havia publicat el vídeo de TikTok. Sempre ens prenem el pèl l'un a l'altre", però assegura que "no esperava que es fes viral de la nit al dia". I és que el clip, que van penjar quan ella estava encara a l'hospital, compta amb 2,2 milions de reproduccions.