La Jasmine és una dona del Canadà que va conèixer el seu marit de la manera més surrealista possible. L'home era una persona sense sostre que estava a la porta d'un supermercat i ella li va oferir diners, però ell els va rebutjar. A partir de llavors van començar a parlar i, dos anys després s'han casat i han format una família. La seva història s'ha viralitzat per xarxes socials, sobretot a TikTok. 

Tot va començar fa un parell d'anys en un supermercat del Canadà. Jasmine Grogan va anar a fer la compra i va veure a Macauley Murchie, que en aquell moment, era sense sostre. De fet, aquest va ser el motiu pel qual van començar a parlar: ella li va oferir diners, però ell els va rebutjar. Així doncs, la jove va entrar al supermercat per fer la compra i, al sortir, li va tornar a preguntar si volia els diners, que va rebutjar per segona vegada.

Jasmine Grogan i Macauley Murchie es van conèixer d'una manera molt particular

En aquesta ocasió, va ser Macauley qui va oferir ajuda a la dona per pujar les bosses de la compra al cotxe i van quedar per sopar. Des de llavors, es van fer inseparables i la Jasmine li va comprar un mòbil per tal que poguessin seguir en contacte. Aquesta jove el va ajudar en tot el que va poder i, fins i tot, li va trobar feina.

"Vaig entrar i vaig continuar fent la compra, però no podia parar de pensar en ell"

"Vaig conèixer un sense sostre mentre estava fent la compra. Li vaig oferir diners, però no els va acceptar. Vaig entrar i vaig continuar fent la compra, però no podia parar de pensar en ell", explica la jove per xarxes socials.

Dos anys després de la primera cita ja s'han casat i tenen dos fills

Després de diverses cites, van començar a sortir i es van enamorar. Actualment, dos anys després de la primera cita, estan casats i són pares de dos fills. S'han fet virals a Tiktok, on comparteixen amb tota mena de detalls el seu dia a dia.

Tiktok Jasmine Grogan viral

Jasmine Grogan i Macauley Murchie es van conèixer en un supermercat: ell era un sensesostre i ella la va ajudar. Dos anys més tard, s'han casat i han format una família / Arxiu

Expliquen els detalls de la història d'amor a Tiktok

"Estem tan contents que els nostres camins s'hagin creuat. Tot passa per alguna raó i gràcies a ell la meva vida ha canviat a millor", explica la Jasimne a Tiktok, on comparteix amb els seus milers de seguidors els detalls d'aquesta història d'amor, que s'ha fet viral. La Jasmine ha aprofitat l'ocasió per explicar que, encara que la majoria del seu entorn ha acceptat perfectament la relació, hi ha persones que han prejutjat aquesta història d'amor. Així i tot, assegura que no li importen les opinions externes i que està feliç i enamorada.