Els Mossos d'Esquadra investiguen un possible nou cas d'abusos sexuals a menors a Catalunya. En aquesta ocasió, l'home investigat és un monitor de l'escola infantil del Liceu Francès de Barcelona, a qui els pares de dues alumnes menors de 5 anys han denunciat davant la policia catalana. Les famílies de les nenes asseguren que l'home hauria fet tocaments a les parts íntimes de les menors. Segons ha pogut confirmar ElCaso.cat, els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per tal d'esclarir els fets i determinar si han ocorregut realment. 

A hores d'ara, no s'ha detingut el sospitós, a l'espera que es pugui acreditar que el relat de les nenes és creïble i quedi demostrat que els tocaments que s'han denunciat es van arribar a produir. A causa de l'edat de les víctimes, que no arriben a tenir més de 5 anys, la policia catalana està portant la investigació amb molta delicadesa i hermetisme. Es desconeix si a més dels casos denunciats en poden existir més i si aquests poden acabar sortint a la llum després que s'hagi conegut que està sent investigat. Fins que no s'esclareixin els fets i mentre duri la investigació duta a terme pels Mossos d'Esquadra, l'escola infantil del Liceu Francès de Barcelona ha decidit apartar el monitor de les seves funcions al centre escolar.

Investiguen un massatgista de la Bisbal d'Empordà per abusos a menors

D'altra banda, els Mossos d'Esquadra també investiguen un quiromassatgista de la Bisbal d'Empordà per abusos sexuals a menors d'edat. L'home ja va ser detingut l'estiu passat quan una noia de 15 anys va denunciar que en una visita com a clienta l'havia fet despullar i li va tocar les parts íntimes. A més, ell també es va despullar i li va demanar que el masturbés. El jutge va decidir deixar-lo en llibertat, però dos nous testimonis han demostrat que no era la primera vegada. D'una banda, una dona va explicar a la policia catalana que l'investigat també li havia fet tocaments feia anys, però que el delicte ja havia prescrit. D'altra banda, una altra menor va anar a denunciar que fa uns mesos li havia tocat els pits en un centre esportiu mentre li feia un massatge a les espatlles.