Nous testimonis han deixat encara més contra les cordes un quiromassatgista de la Bisbal d'Empordà investigat per abusos sexuals a menors. Aquest home, de 52 anys, va ser detingut el passat mes de juny després que una noia de 15 anys denunciés que li havia fet tocaments durant una visita com a clienta a l'espai que tenia habilitat als baixos de casa seva. Segons el relat de la menor, l'home la va fer despullar i va començar a tocar-li les parts íntimes. Posteriorment, el massatgista també es va despullar i li va dir que li fes un massatge als genitals. En negar-s'hi, la va obligar a tombar-se al seu costat, tots dos despullats.

Aquesta primera denúncia als Mossos d'Esquadra van fer que el sospitós fos detingut el passat 22 de juny com a presumpte autor d'un delicte d'abús sexual. Després passar a disposició judicial i acollir-se al seu dret de no declarar, el magistrat del jutjat d'instrucció 2 de la Bisbal d'Empordà va decretar la seva posada en llibertat. La detenció, però, va servir perquè altres víctimes de l'home s'atrevissin a fer el pas i també anessin a la comissaria dels Mossos d'Esquadra per denunciar que eren víctimes d'uns fets similars per part de l'investigat.

Dues víctimes més decideixen anar als Mossos a denunciar-lo

El primer d'aquests nous testimonis és el d'una dona que va explicar als investigadors que a ella també li havia fet tocaments als pits i als genitals quan tenia 12 anys. En el seu cas, però, els fets s'havien produït ja feia anys i havien prescrit, motiu pel qual ja no es podia presentar una denúncia. Sí que es podia presentar en el cas d'una segona menor que també va anar fins a les dependències policials per dir que aquest home havia abusat sexualment d'ella.

Segons va explicar als agents, els fets havien tingut lloc el passat 1 de maig, poques setmanes abans dels fets pel qual se l'havia detingut. La noia es va trobar amb el quiromassatgista en un club esportiu i l'home li va començar fent un massatge a les espatlles per anar baixant a poc a poc les seves mans fins a acariciar-li els pits. A més, la va intentar convèncer perquè anés a casa seva com a clienta per seguir amb el massatge. Els Mossos han obert diligències per aquestes noves denúncies i ho ha posat en coneixement del jutge que porta el cas. No es descarta que hi pugui haver més víctimes.