Els Mossos d'Esquadra estan investigant una presumpta agressió sexual que ha tingut lloc la matinada d'aquest dissabte a l'interior del recinte del Poble Espanyol de Barcelona. Uns vigilants de seguretat han trobat la víctima, de 19 anys, desorientada i amb una ferida al cap. En acudir a ajudar-la, es van adonar que portava la roba interior abaixada i amb restes de fluids, per la qual cosa van activar el protocol pertinent en aquests casos, i van avisar als Mossos d'Esquadra.

Ha patit una violenta agressió

Els fets han ocorregut al voltant de les quatre d’aquesta matinada. La jove es trobava de festa en la discoteca Input quan va patir l’agressió. En un moment determinat, va sortir a prendre l’aire, i va ser llavors que la van assaltar de manera violenta, propinant-li un cop al cap amb, segons sembla, una pedra, abans de violar-la.

Poc després els vigilants de seguretat del local la van trobar atordida prop del monestir del recinte, i van trucar a la policia. Diverses patrulles dels Mossos s'han desplaçat fins al Poble Espanyol, amb efectius de la policia científica, encarregats de recollir les mostres biològiques que han pogut quedar en la roba interior de la jove. Segons RTVE, la víctima ha estat traslladada a l'Hospital Clínic de Barcelona per a tractar la ferida del cap i explorar-la per descartar més lesions. A hores d'ara la investigació està en curs, i encara no hi ha cap detingut.

Detenen el cineasta Martí Guarch per una agressió sexual  

Martí Guarch, cineasta d’Alcover (Alt Camp), de 23 anys, ha estat detingut aquest dijous acusat d’haver agredit sexualment una noia menor d’edat de manera continuada. El director, que també treballava com a professor d’interpretació, ha estat enviat a presó de manera provisional, comunicada i sense fiança, després d’haver declarat davant el jutjat de guàrdia de Valls aquest divendres.

La víctima és una jove actriu de 14 anys que coneixia Guarch per haver treballat amb ell en diversos projectes. Segons la noia, els abusos es van donar de manera reiterada durant dos anys. La jutgessa ha realitzat l'exploració de la menor abans d'emetre la sentència contra el cineasta, i el cas ha quedat en mans dels Mossos d'Esquadra, que han obert una investigació per un delicte continuat d'agressió sexual a una menor d'edat.