La Guàrdia Civil està investigant la mort violenta d’una dona de 44 anys a Vinaròs, Castelló, que va perdre la vida en caure des d’un quart pis. Un veí de la víctima va ser qui va avisar els serveis d’emergència alertant que algú podria haver llençat la dona des d’un balcó, ja que instants abans havia sentit els crits de la discussió amb la seva parella. Els agents van entrevistar el company sentimental de la dona, que va assegurar que s’havia suïcidat.

El tràgic succés va tenir lloc aquest diumenge. Després de rebre l’avís per part d’un veí, es van activar diverses patrulles de la Guàrdia Civil i la Policia Local de Vinaròs, que van trobar la dona estesa a terra envoltada de sang. Van avisar els equips sanitaris i es va desplaçar una ambulància de suport vital avançat amb un equip mèdic, però la dona havia mort a l’acte i només van poder confirmar la defunció.

La seva parella assegura que la dona es va suïcidar durant la discussió

Agents de la Guàrdia Civil van pujar al pis des d’on va caure la víctima i van trobar-hi la seva parella a l’interior. El van interrogar i l’home va reconèixer que acabaven de discutir per motius familiars, confirmant així la versió que havia donat el veí quan va donar l’avís. Segons el relat del company sentimental, en un moment de la discussió, la dona va sortir al balcó i es va llençar daltabaix davant dels seus ulls i sense que pogués evitar-ho. Tot i això, va ser un veí i no ell qui va alertar els serveis d’emergències.

Els nombrosos dubtes que va generar en els agents de la Guàrdia Civil la versió que va donar la seva parella, han provocat que s’hagi precintat l’habitatge i aquest dilluns es dugui a terme una intensa inspecció ocular del pis. Els investigadors analitzen si les empremtes que hi havia a la barana són compatibles amb una mort voluntària o si la parella va tenir una intervenció directa en la mort. A hores d’ara no es descarta cap hipòtesi, inclosa la d’un crim per violència de gènere.