El futbolista Mason Greenwood es troba davant d'una situació extrema. Harriet Robson, la parella del jugador del Manchester United, ha pujat a les seves xarxes socials diversos vídeos i fotos en els quals es poden veure diversos cops i ferides que, presumptament, haurien estat ocasionades per agressions del davanter anglès.

Les imatges són fortes, es pot veure a Robson amb sagnant per la boca i diversos blaus i cops. No ha publicat únicament imatges i vídeos, també ha pujat un àudio en el qual la parella està discutint i es poden escoltar diversos cops.

Malgrat això, les publicacions en les quals Harriet Robson acusava Mason Greenwood d'agredir-la han estat eliminades de les seves xarxes socials un parell d'hores després de publicar-se. Encara que els seguidors de Robson han tingut temps de sobres per prendre diverses captures de pantalla i les imatges s'han difós en diversos mitjans de comunicació britànics.

A les publicacions a Instagram es pot veure un missatge escrit per Harriet Robson que diu: "Per a tots els que vulguin saber el que Mason Greenwood em fa". L'anglès és una de les estrelles del Manchester United i de la selecció anglesa i aquestes acusacions l'han col·locat en el punt de mira.

El comunicat del Manchester United

El Manchester United no ha ignorat les imatges i acusacions que ha publicat Harriet Robson a les seves xarxes socials i ha decidit fer un comunicat explicant quina és la postura del club respecte a aquesta terrible situació.

Des de l'equip del nord d'Anglaterra declaren el següent: "Som conscients de les imatges i denúncies que circulen a les xarxes socials", assenyalant que "no farem més comentaris fins que s'hagin establert els fets". A més, afegeixen que "el Manchester United no aprova la violència de cap tipus".

Robson Novia Insta

Harriet Robson / Instagram

No és la primera vegada que Mason Greenwood és notícia per una actitud polèmica. Fa aproximadament un any ell i el seu company de selecció Phil Foden van ser sancionats per la Federació Anglesa (FA) per convidar noies a l'hotel de concentració.

Molts dels fans de l'equip anglès s'han mostrat molt crítics a les xarxes socials i estan demanant al Manchester United una sanció exemplar per al futbolista. En les pròximes hores s'iniciarà una investigació per dictaminar si les acusacions de Robson són certes.

Greenwood, una estrella emergent

Aquesta polèmica relacionada amb el davanter anglès arriba quan el jugador del Manchester United passava per un dels seus millors moments com a professional. Amb 20 anys havia aconseguit un lloc en l'alineació titular i estava acompanyant jugant molt bé Cristiano Ronaldo en atac.

Aquesta temporada ha marcat sis gols en 24 partits i ha destacat per la seva velocitat i la seva capacitat de generar molt perill en ser ambidextre. De fet, el web especialitzat Transfermarkt calcula que Greenwood té un valor de mercat de 50 milions d'euros.

Té contracte amb el Manchester United fins al juny de 2025 (amb l'opció de prorrogar-lo un any més), però els seus problemes extraesportius podrien deixar-lo fora dels plans de futur de l'equip que dirigeix l'alemany Ralf Rangnick.