Els Mossos d’Esquadra investiguen tres menors d’edat que presumptament haurien agredit a un professor de l’Institut Escola El Molí, al districte de Nou Barris de Barcelona. A més, hi hauria dos nens més implicats, encara que no poden ser imputats penalment perquè tenen menys de 14 anys. Els fets van tenir lloc aquest dijous a l’hora del pati, cap a dos quarts de dotze del matí, i va ser un dels treballadors del centre escolar qui va alertar dels fets a la policia catalana i va reclamar la seva presència davant l'agressió violenta dels alumnes.

Els alumnes van colpejar el professor per recriminar-los el seu mal comportament

Segons un testimoni dels fets ha explicat a Europa Press, dos docents van haver d’intervenir i separar el professor i un dels alumnes, que tenia un cop a la galta. Pel que sembla, l’agressió s’hauria produït després que el professor els recriminés als nois la seva actitud i el seu mal comportament. Va ser aleshores quan el van començar a colpejar i agredir. Fins al centre escolar es van desplaçar diversos agents dels Mossos d’Esquadra, que quan van arribar van trobar-se la situació novament normalitzada. Tot i això, des de l’institut es va decidir expulsar els cinc alumnes implicats en l’agressió en aquell mateix moment.

En ser expulsats dins l’horari lectiu, els Mossos es van fer càrrec d’ells perquè no quedessin desemparats i els van traslladar a la comissaria. Des d’allà es va alertar als seus tutors legals de la situació per tal que els anessin a recollir. Els tres adolescents majors de 14 anys han estat citats aquest divendres per a declarar com a investigats davant la Fiscalia de Menors. Estan acusats de delictes de lesions i atemptat contra l’autoritat, en considerar-se que el professor ho era dins l’horari lectiu. Es desconeix la gravetat dels cops que va rebre el docent.