La Guàrdia Civil investiga l'aparició dels cadàvers de dues persones, un home i una dona, que van ser trobats sense vida aquest dijous al voltant de les nou de la nit en una de les habitacions d'un hotel de la localitat de Pájara, a l'illa de Fuerteventura (illes Canàries). Segons els primers indicis, els cossos presentaven evidents signes de violència, el que fa pensar als investigadors que no es tracta d'una mort natural o accidental, sinó que podria ser un assassinat o un homicidi i que podria haver-hi terceres persones relacionades amb el crim. 

Les víctimes són una parella de turistes estrangers

Les dues víctimes mortals són un home i una dona que tindrien al voltant d'uns 45 anys. Les primeres informacions apunten al fet que serien una parella de turistes de nacionalitat estrangera que estarien gaudint d'uns dies de vacances a Espanya. Un metge forense s'encarregarà de practicar l'autòpsia als dos cadàvers per determinar quines van ser les causes de les morts i el moment en què es van produir. Agents de la policia científica de la Guàrdia Civil es van traslladar fins a l'hotel per recollir proves de l'habitació on es van trobar els cossos que ajudin a investigar que va passar en aquell habitacle.

A hores d'ara, els investigadors de la Guàrdia Civil no descarten cap hipòtesi i totes les línies d'investigació segueixen obertes. Pels signes de violència que presentaven els cossos tot fa pensar en un assassinat o homicidi amb una tercera persona implicada. Tampoc es pot descartar, però, que es tracti d'un doble suïcidi o d'un crim masclista en què l'home hagi matat la dona i després s'hagi suïcidat. Des de la Comandància de la Guàrdia Civil de Las Palmas han confirmat la troballa dels cadàvers, tot i que no han volgut donar cap detall de les morts, ja que el jutge que s'ha fet càrrec de la investigació ha decretat el secret de les actuacions.