Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest divendres un home presumptament relacionat amb la mort violenta d’una persona dintre del seu domicili de Vallgorguina (Vallès Oriental). Els agents han estat requerits al lloc després que els veïns escoltessin una forta discussió al voltant de les tres de la matinada. En arribar van trobar la víctima, de 38 anys, ja sense vida i amb evidents signes de violència.  

Detingut al lloc dels fets

Els agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Sant Celoni s’han desplaçat de matinada fins a un domicili situat al carrer Sant Marçal a la urbanització de la Baronia del Montseny, on presumptament hauria tingut lloc una discussió entre dos homes. En arribar, van trobar un home a terra, i van sol·licitar l’assistència dels sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que només van poder certificar la mort de la víctima.

A l’interior de l’habitatge també van trobar un altre home, que va ser detingut immediatament com el principal sospitós de la mort de l’altra persona, i ha estat traslladat a comissaria per a interrogar-lo, acusat d’un delicte d’homicidi. Els agents de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Metropolitana Nord han obert una investigació per determinar les circumstàncies i les causes del presumpte assassinat. Per la seva part, la policia judicial s'ha desplaçat fins al lloc dels fets a primera hora del matí per a efectuar l'aixecament del cadàver. A hores d’ara el cas està sota secret de les actuacions.