Dues persones han acabat intoxicades per dos incendis a la cuina. El primer ha estat a Tona (Osona) i el segon a Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès).

Un intoxicat per un incendi en un local de Tona

El primer incendi s'ha produït en un local de restauració a Tona, un petit municipi d'Osona i els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís a les 12:56. Quan han arribat fins al lloc dels fets, han pogut comprovar que el foc havia afectat la campana i el motor d'extracció

A més a més, hi havia una persona intoxicada lleu que ha estat atesa pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Hi han treballat quatre dotacions dels Bombers de la generalitat que han ventilat i revisat les instal·lacions, segons expliquen els Bombers al seu compte de Twitter.

Un altre incendi en una cuina a Santa Coloma de Gramenet

Al cap d'una estona, s'ha produït un altre incendi a Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès). Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís a les 14:44 i, immediatament, han activat cinc dotacions i s'han dirigit fins al carrer de Liszt.

Quan han arribat fins a lloc del foc, han pogut comprovar que la campana extractora i un moble s'havien vist afectats pel fum i, igual que en el cas de Tona, una persona intoxicada ha hagut de ser atesa pels sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Una dona mor en un incendi en un habitatge de València

Aquest no ha estat l'únic incendi del dia i, de fet, a València, una dona ha mort en un incendi en un habitatge a la capital del País Valencià i la seva filla, de 25 anys, ha quedat ferida. Per aquest mateix motiu, la Policia Nacional ha obert una investigació i està intentant esbrinar quines han estat les causes del foc.

Ambulancia SEM / Carles Palacio

Dues persones han acabat intoxicades en dos incendis en dues cuines a Tona (Osona) i a Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) i han estat ateses pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) / Carles Palacio

Mor una dona de 87 anys en un incendi a Barcelona

A Barcelona, fa unes setmanes, una dona va morir a Barcelona per un incendi a la seva pròpia casa. Els fets van passar al carrer Fluvià 207, i es van activar 10 dotacions dels Bombers de Barcelona i, a conseqüència dels fets, va morir una àvia de 87 anys

"Lamentem la mort d'una dona de 87 anys aquesta tarda, en l'incendi d'un habitatge a la Verneda, a Sant Martí. El foc ha estat extingit. Hi hem treballat 10 dotacions dels Bombers de Barcelona, en col·laboració amb la Guàrdia Urbana de Barcelona, els Mossos d'Esquadra i el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM)", explicaven els Bombers de Barcelona en una piulada.