La Policia Nacional investiga un possible intent de segrest a una nena de 8 anys a la localitat d'Oriola, a Alacant. Els fets van succeir el passat diumenge cap a dos quarts d'una del migdia al Camino Viejo de Bigastro, als afores del municipi. La menor anava caminant quan una furgoneta mitjana blanca es va aturar al seu costat i els dos homes que l'ocupaven van intentar enganyar-la perquè pugés al vehicle. Li van dir que eren coneguts dels seus pares, una cosa totalment falsa. La nena, però, no s'ho va creure i va fugir corrent i espantada fins que va poder arribar a casa seva.

La Policia Nacional investiga l'intent de segrest

Després d'explicar el que acabava de passar a la seva mare, aquesta va trucar per telèfon al 091 i diversos agents de la Policia Nacional es van desplaçar fins al lloc on suposadament s'havia produït l'intent de segrest de la menor. Allà no hi van trobar cap sospitós ni tampoc cap testimoni dels fets que pogués haver donat algun detall de què havia passat. Els policies han obert una investigació per esclarir els fets i trobar els presumptes segrestadors.

Els sospitosos serien dos homes d'uns 50 anys i nacionalitat espanyola, un dels quals seria calb. A més, se sap que la furgoneta en la qual havien intentat endur-se a la nena de 8 anys tenia un cop a la porta del copilot. Aquestes informacions s'han fet públiques per la filtració d'un document intern de la Unitat d'Atenció a la Familia i la Dona (UFAM) de la Policia Nacional que s'ha convertit en viral a les xarxes socials en les últimes hores. Segons detalla El Periòdic,  a hores d'ara s'està investigant la veracitat dels fets denunciats i si van intentar emportar-se la nena contra la seva voluntat. No es farà pública cap nova informació fins que no quedi demostrat que l'intent de segrest es va produir.