Dues persones intenten ocupar la casa d'una dona que està hospitalitzada al Districte de Tetuán de Madrid.

Ocupen la casa d'una àvia a Madrid

Els agents de la Policía Municipal de Madrid han rebut un avís d'un home que alertava que la passada nit havia vist dues persones entrar a casa de la seva mare anciana, que es troba temporalment hospitalitzada.

 

En arribar, la policia va comprovar que faltava el pany i que la porta d'accés havia estat destrossada. El cos policial ha publicat un vídeo en què es poden veure les destrosses a l'immoble.

La dona està temporalment hospitalitzada

A dins van trobar dos homes que havien estat dormint allà perquè no tenien domicili. Van declarar que una altra persona els hi va facilitar l'entrada, sense poder identificar-la.

El fill ha denunciat que falta la televisió i una càmera.

Tragèdia a Madrid: troben els cadàvers d'una família a la casa incendiada

Avui, també a Madrid, la tragèdia ha caigut sobre la població de El Molar quan una casa ha cremat i s'han trobat a dins els cadàvers d'una parella de 45 anys i la seva filla de 10.

La Policia Local ha rebut l'avís d'un incendi en aquest habitatge unifamiliar que està situat en un camí de terra, denominat Camino Arroyo Cárdenas, que surt del quilòmetre 38 de l'autovia de Burgos l'A-1 passat el migdia, han declarat des d'Emergències 112 de la Comunitat de Madrid.

Incendio Madrid crimen machista / Guardia Civil

Troben tres cadàvers a un xalet cremat de Madrid i tot apunta que el pare va matar la filla i la dona, va calar foc a la casa i es va suïcidar / Guardia Civil

Els Bombers de la Comunitat de Madrid han trobat el foc arrasant la cuina i dos dormitoris, i l'han apagat.

A l'interior de l'habitatge han localitzat els cadàvers d'un home i una dona, d'uns 45 anys, i d'una nena de 10 anys. Es tractava d'una família de pare espanyol, mare paraguaiana i una filla petita molt estimada a la població.

Violència de gènere i suïcidi

Les sospites, però, s'han iniciat en veure que els cossos no es trobaven a les habitacions afectades pel foc i que tots tres tenien ferides de bala.

En arribar, els sanitaris del Summa 112 només han pogut confirmar les morts dels membres d'aquesta família.

Hores més tard, s'ha revelat que la mare de 45 anys i la nena de 10 anys trobades mortes en l'incendi feia hores que havien mort a causa dels trets.

Presumptament i segons la principal hipòtesi, el pare hauria matat la nena i la dona i s'hauria suïcidat després de calar foc al xalet.