Busquen dos homes per intentar matar quatre dones a Sevilla, una d'elles és Saray Montoya, una concursant de Supervivientes 2018 que ha fet diversos vídeos explicant els fets i demanant col·laboració ciutadana per trobar-los.

Intenten matar quatre dones a Sevilla

La Policia Nacional investiga l'agressió patida aquest diumenge per quatre dones a la seva casa de Sevilla capital, on, van ser atacades amb arma blanca, i una d'elles va rebre fins a catorze punyalades, per la qual cosa es troba ingressada a l'hospital Virgen de la Rosa.

Una concursant de Supervivientes implicada en els fets

Saray Montoya, ha explicat en un vídeo amb tota mena de detalls com s'han desencadenat els fets i, segons el seu testimoni, tot ha començat per una discussió entre germans, entre els quals es trobava implicat el pare del seu marit.

 

Quatre homes implicats en l'intent d'homicidi

Segons explica ella mateixa, la seva tieta es va posar en contacte amb ella insistint-li per fer un cafè a casa seva i ella va acceptar, el que no imaginava era el que passaria a continuació.

De cop i volta, van començar a donar cops de pal a la porta fins que van aconseguir entrar a l'interior del domicili. En total, hi havia cinc persones: quatre homes i una dona, tot i que els principals agressors van ser els homes, explica Montoya.

Claven 19 punyalades a Saray Montoya

L'objectiu dels agressors era fer mal a les dones dels implicats en la baralla i, per tant, es tractaria d'una agressió masclista. Saray Montonya ha explicat detalladament com ha transcorregut l'agressió i, de fet, a ella mateixa li han clavat 19 punyalades a diferents parts del cos. En total han agredit a quatre dones i una d'elles és la filla de la exconcursant de Supervivientes.

 

Nicolás Rubio Salguero i Nicolás Rubio Silva en crida i cerca

Els presumptes agressors, segons Saray Montoya, són Nicolás Rubio Salguero i Nicolás Rubio Silva, pare i fill. Ha demanat col·laboració ciutadana per aconseguir localitzar-los, ja que després de la brutal agressió han fugit del lloc dels fets i estan sent buscats per la Policia, ja que es podrien enfrontar a penes de presó per un presumpte delicte d'homicidi en grau de temptativa.

Fotos dels presumptes agressors per trobar-los

A les xarxes socials han començat a córrer com la pólvora una foto on surten dos dels presumptes agressors i els fans de Montoya no han dubtat a compartir-la per trobar-los com més aviat millor.

Qualsevol persona que en tingui alguna pista, que es posi en contacte immediatament amb la Policia. La investigació continua oberta i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.