Atropellament mortal i fugida? Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un home que aquest dilluns va aparèixer molt malferit al voral de la carretera T-742 a Valls, a l'Alt Camp. L'home, de 68 anys, no es va poder recuperar de les ferides, i va acabar morint a l'hospital de Joan XXIII de Tarragona. 

Atopellament mortal a la T-742, a Valls

La Unitat d'Investigació de Valls està analitzant els fets, que, segons sembla indicar, podria tractar-se d'un atropellament amb fugida.

Dilluns al voltant de dos quarts de dotze del migdia els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís de diversos conductors que hi havia un home inconscient amb ferides sagnants al cap al voral de la carretera T-742. Segons l'avís que va rebre el 112, l'home estava al punt quilomètric 4,3 d'aquesta carretera, a la sortida de l'EMD de Picamoixons.

Un possible accident?

Tot i que la principal hipòtesi és l'atropellament, tenint en compte on va ser trobat, els Mossos d'Esquadra no descarten cap línia d'investigació. L'home duia penjada a l'esquena una màquina ensulfatadora, per la qual cosa tampoc no es descarta que patís una caiguda o accident a la finca on treballava i que s'acostés fins a la carretera per demanar ajuda.

Investigació oberta

L'anàlisi de les ferides, la recopilació de dades que està fent la policia i els possibles testimonis han de ser claus per saber si la mort d'aquest pagès de l'Alt Camp és un accident o un atropellament mortal. Les investigacions les ha assumit la comissaria de Valls, amb agents de la Unitat d'Investigació.

Hospital Joan XXIII de Tarragona / Roger Segura

Imatge de l'exterior de l'hospital de Joan XXIII, a Tarragona / Roger Segura

La carretera on va ser trobat l'home, la T-742 és la que uneix la capital de l'Alt Camp, Valls, amb Picamoixons. A banda i banda de carretera hi ha camps i horts. L'home que va ser trobat mort, segons expliquen fonts policials, treballava en un d'aquests camps. De moment, doncs, caldrà esperar per saber com va morir l'home.