Un noi de 29 anys ha denunciat que l'han intentat matar cremant-lo viu dins el maleter del seu cotxe a Pontevedra. Els fets van tenir lloc la matinada d'aquest dijous i la víctima va aconseguir fugir pel seu propi peu després de forçar els seients de la part de darrere del cotxe. Va patir ferides de gravetat en diverses parts del cos, especialment a les cames i a un braç. Va poder demanar ajuda a un veí de la zona, que va alertar els serveis d'emergències. La Policia Nacional ha obert una investigació sobre els fets com un possible intent d'homicidi i la principal hipòtesi és que podria tractar-se d'una venjança relacionada amb el món de les drogues.

L'intenten cremar viu dins el seu cotxe

Pocs minuts després de les set del matí del dijous, el 112 Galicia va rebre l'avís d'un cotxe incendiat en un carreró sense sortida de l'avinguda Santa Anna, al barri d'Estribela de Pontevedra. Els veïns del voltant havien sentit unes explosions i en sortir al carrer van veure un cotxe en flames i un home al costat totalment despullat i amb diverses cremades. El van auxiliar i li van donar unes mantes i peces de roba perquè s'abrigués fins que no van arribar els agents de la Policia Local i la Policia Nacional i els serveis sanitaris. També s'hi van desplaçar efectius dels bombers, que van extingir les flames, tot i que el cotxe va quedar completament calcinat. La víctima va ser atesa al lloc i posteriorment se la va traslladar en ambulància a la unitat de cremats de l'Hospital Clínic Universitari de la Corunya.

Segons l'home va explicar als policies, algú l'havia intentat matar. L'havien despullat, l'havien apallissat i l'havien tancat dins el maleter del seu propi cotxe. Posteriorment, li van calar foc amb la intenció de posar fi a la seva vida. Als veïns que l'havien anat a ajudar, a més, els va arribar a dir que l'havien violat. També els va detallar que haurien estat dos homes de nacionalitat estrangera. Segons informa Diario de Pontevedra, els dos presumptes agressors ja han estat identificats. Serien dos coneguts de la víctima amb qui hauria passat la nit anterior i que l'haurien intentat matar per un deute econòmic, segurament per un tema de drogues. De moment no hi ha hagut cap detenció, a l'espera d'aconseguir més pistes i de la declaració oficial de la víctima en seu policial.