Per convertir-se en lladre, cal tenir dots per robar. No tothom serveix. Això és el que deu pensar un home de 47 anys que ha estat detingut per la Policia Local de Màlaga després de veure com es frustrava el seu intent de robar un cotxe VTC. El problema va ser que un cop ja era dins el vehicle, no sabia com engegar-lo i fugir. Per això quan els agents policials van arribar fins al lloc dels fets, el lladre encara seguia allà i no havia marxat. Les imatges de l'escena han estat compartides per la policia municipal al seu perfil de Youtube i ja s'han convertit en virals a les xarxes socials.

 

Roba un VTC, però no el sap engegar

Els fets van tenir lloc la nit del passat 17 de gener. El lladre es va apropar al vehicle VTC en actitud violenta i va amenaçar el conductor. "Dona'm el cotxe o et fico un tret, que tinc una pistola" li va etzibar, segons ha explicat la Policia Local de Màlaga. Davant les intimidacions, el conductor va marxar i va deixar el cotxe allà abandonat. Aleshores, el delinqüent va pujar a l'automòbil amb la intenció d'engegar-lo i fugir ràpidament. Però com es veu en les imatges, no ho va aconseguir. Es veu com el vehicle intenta avançar, però va fent moviments bruscos i es va aturant tota l'estona sense poder recórrer més que un parell de metres.

La poca habilitat del lladre va fer que una patrulla de la Policia Local de Màlaga arribés abans que fugís. No va ser estranya la seva rapidesa, perquè ja estaven per la zona per culpa seva. Pocs minuts abans, els porters d'un bar els havien alertat per un home conflictiu que els estava molestant. Els agents havien parlat amb ell i l'havien tranquil·litzat, però després va decidir robar el VTC amenaçant el conductor. Quan els policies el van fer baixar, va mostrar resistència i va agredir un dels agents. En escorcollar-lo, van comprovar que no duia cap arma de foc a sobre i que havia mentit. Va ser traslladat a la comissaria, on va seguir amb una actitud agressiva fins que va passar a disposició judicial.