Detenen un home de 37 anys que ha intentat matar a una treballadora de Correos a Sevilla perquè "trobava a faltar la presó". Es tracta d'un jove que acumula més de 27 antecedents que ha reconegut els fets per tal de tornar a ingressar en un centre penitenciari. Afortunadament, la funcionària s'ha pogut protegir de les agressions.

Els fets han passat aquest diumenge a les 12:40 al polígon Sur de Sevilla. Una funcionària de Correos estava treballant quan, de cop i volta, ha estat brutalment atacada per l'agressor: un home de 37 anys que acumula 27 antecedents policials.

Detingut per un delicte d'homicidi en grau de temptativa i un altre de lesions

Un testimoni va alertar a la Policia Local de Sevilla, ja que va veure un home amb un ganivet de grans dimensions perseguint a la treballadora amb una actitud molt amenaçadora. Immediatament, es van desplaçar fins al lloc dels fets i van poder comprovar que víctima i agressor estaven al carrer Los Gozos y las Sombras, on va ser detingut per un delicte d'homicidi en grau de temptativa i un altre de lesions.

Segons explica el testimoni de la víctima, estava treballant quan, de cop i volta, l'home se li va apropar per l'esquena i, agafant-la pel cabell, la va intentar apunyalar. Afortunadament, no ho va aconseguir, ja que portava l'armilla de la feina i objectes a les butxaques, que van impedir les lesions.

Coche policía local Sevilla atraco farmacia / Emergencias Sevilla

Un home intenta matar una treballadora de Correos a Sevilla: es tracta d'un jove de 37 anys que acumula 27 antecedents policials / Emergències Sevilla

L'havia intentat matar perquè volia tornar a entrar a la presó

Just en aquest moment, tots dos van caure a terra i va ser llavors quan ella va poder agafar-li el ganivet, que es va trencar i que el va llençar sota un cotxe. Quan els agents van detenir-lo, l'home va reconèixer els fets i va explicar que l'havia intentat matar perquè volia tornar a entrar a la presó.

L'arma blanca de l'agressió és un ganivet de 17 centímetres 

Afortunadament, la víctima només ha patit petits talls a les mans intentant-se defensar i la seva vida no està en perill. El jove multireincident va quedar arrestat i actualment es troba a l'espera de passar a disposició judicial. Els policies van poder recuperar l'arma blanca de l'agressió, que és un ganivet de 17 centímetres que serà entregat als jutjats per fer les corresponents diligències. 

Un home intenta matar el seu nòvio i es llança per la finestra a Tarragona: ferit molt greu

La setmana passada un home va intentar matar la seva parella a Tarragona i, després, es va llençar des de la finestra. Va quedar greument ferit i el seu nòvio tenia ferides al coll, que li van provocar ferides lleus. Els Mossos d'Esquadra tenen una investigació oberta per esbrinar més detalls d'aquest cas de violència domèstica.