Agents de la Guàrdia Urbana de Lleida han detingut aquesta passada matinada dos joves de 18 i 21 anys com a autors d’un presumpte delicte de dos robatoris amb violència i un altre de temptativa d’homicidi. Els fets han tingut lloc a l’avinguda Barcelona de la capital del Segrià quan faltaven pocs minuts per les cinc del matí. Una patrulla que es trobava duent a terme tasques de seguretat ciutadana i vigilància a la zona d’oci de la ciutat han vist dos individus sospitosos que anaven encaputxats i corrent amb una bossa de mà.

Els policies els han començat a perseguir i quan els lladres se n’han adonat, el que duia la bossa de mà l’ha llençat a terra, segons ha avançat el diari Segre. Finalment, els agents els han pogut atrapar a la mateixa avinguda uns metres més endavant. En aquest moment, un dels joves ha tret una navalla que portava guardada i ha intentat agredir un dels policies clavant-li una ganivetada. Afortunadament, l’intent d’agressió ha estat fallit i no ha calgut lamentar cap desgràcia.

Els dos joves acabaven de cometre dos robatoris amb violència

Un cop els dos joves ja havien estat detinguts i identificats, la Guàrdia Urbana ha rebut l’avís de dues noies que trucaven per denunciar que feia pocs minuts que dos joves les acaben d’atacar per robar-los les bosses de mà i hi ha enviat una altra patrulla. Una de les víctimes, de 23 anys, ha explicat als agents que un noi se l’ha apropat i li ha estrebat la bossa de mà amb molta violència, fins al punt que li ha causat diverses lesions al braç.

La segona víctima, una noia de 21 anys, ha declarat que també li han intentat robar la bossa de mà amb una estrebada amb molta violència, però la jove s’ha resistit i ho ha acabat impedint, encara que la bossa s’ha trencat. Una patrulla d’agents han recollit la bossa de mà que els lladres havien llençat durant la seva fugida i han comprovat que era d’una de les víctimes. Els dos joves han estat detinguts acusats d’un delicte de robatori amb violència i d’un altre de temptativa d’homicidi per l’intent d’apunyalament a l’agent de la Guàrdia Urbana.