Detenen un noi de 20 anys per intentar matar a trets un cambrer d'un McDonald's de Nova York, als Estats Units. Tot ha començat perquè la mare de l'agressor s'ha queixat que li havien servit les patates fregides fredes i, a partir de llavors, el seu fill i la víctima s'han començat a barallar fins que li ha disparat.

Els fets van passar el dilluns a la tarda en un McDonald's situat al comtat de Brooklyn de Nova York. Per causes que encara s'estan investigant, es va produir una brutal baralla que gairebé posa fi a la vida del cambrer, que està ingressat a l'hospital lluitant entre la vida i la mort per les bales que li va disparar un client.

Discussió per les patates fregides fredes al McDonald's

L'agressió va començar quan una dona de 40 anys es va queixar de què li havien servit les patates fregides fredes. A la clienta no li va agradar la resposta que li van donar els treballadors d'aquesta cadena de restaurants de menjar ràpid i, per aquest mateix motiu, va demanar al seu fill, de 20 anys, que anés al McDonald's.

Patatas fritas / Pixabay
Un noi de 20 anys intenta matar un cambrer de 23 anys d'un McDonald's de Nova York: tot va començar per una discussió per unes patates fregides fredes / Pixabay

Un noi de 20 anys intenta matar el cambrer del McDonald's disparant-lo al coll

Quan aquest va arribar, es va posar a discutir amb un dels treballadors, el cambrer de 23 anys. La conversa es va anar escalfant fins al punt que va intentar sortir a l'exterior del local per agredir-se. No obstant això, no van arribar a sortir, perquè quan ho estaven a punt de fer, el noi de 20 anys li va començar a disparar amb una pistola.

Detingut per homicidi en grau de temptativa

La víctima va quedar ferida i la van traslladar a l'hospital amb un pronòstic crític, on, actualment, continua ingressat lluitant entre la vida i la mort per una ferida de bala al coll. El presumpte autor dels fets ha quedat detingut per un delicte d'homicidi en grau de temptativa i han pogut comprovar que tenia molts antecedents policials.

"La seva família no està bé. És una tragèdia que no superaran mai"

El noi de 23 anys greument ferit no tenia antecedents i caldrà esperar a saber si evoluciona favorablement i si aconsegueix salvar-se del brutal atac. Els fets han causat gran commoció a la zona, ja que la víctima, de la qual no ha transcendit la identitat, era una persona molt coneguda per la zona. "La seva família no està bé. És una tragèdia que no superaran mai. Estem molt preocupats per la inseguretat que demostra aquest succés", expliquen els veïns del comtat, que encara no donen crèdit a la surrealista situació.