Un home intenta matar el seu company de pis a Palma degollant-lo per una discussió per una cigarreta: la víctima té una ferida de més de 15 centímetres de profunditat, però ha aconseguit sobreviure.

Intent d'homicidi a Camp Redó

La Policia ha detingut a un home, de 41 anys, com a presumpte autor d'una temptativa d'homicidi, després de l'apunyalament en el coll a un company de pis mentre dormia en un habitatge d'acollida en el barri de Camp Redó de Palma.

Segons ha informat la Policia els fets es van produir dimecres passat 9 de juny, cap a les 05:10, quan es va rebre una trucada a la sala del 091 que alertaven d'una agressió amb arma blanca en un habitatge d'acolliment de Palma.

La víctima s'estava dessagnant

Una patrulla es va personar en el lloc dels fets i es va entrevistar amb la víctima, qui presentava un gran tall en el rostre del qual sagnava abundantment, manifestant que moments abans, mentre estava dormint en el seu llit, es va despertar amb un gran dolor en el coll, sortint de l'habitació un dels habitants corrents.

Els agents van auxiliar a la víctima i van demanar una ambulància que es va personar instants després en l'habitatge d'acolliment, assistint-la i traslladant-la a l'hospital de Son Espases, ja que presentava una ferida incisa de 15 centímetres de longitud des de la part inferior de l'orella fins al coll.

Presó provisional per l'autor dels fets

Els policies van localitzar la navalla que suposadament va ser utilitzada en l'agressió, d'una fulla d'uns 40 centímetres de longitud,
esbrinant que el motiu de l'apunyalament hauria estat per un cigarret. El presumpte autor dels fets va passar a disposició judicial dijous passat i es va decretar la seva presó provisional.