De vegades les urgències biològiques són impossibles de posposar. Un home, de 49 anys i nacionalitat espanyola, ha estat detingut per la Policia Local de Palma com a suposat autor d'un delicte d'amenaces d'arma blanca, després de treure un ganivet de grans dimensions davant de la propietària d'un bar que no li va deixar entrar al lavabo per ser fora de servei. Això últim no li va acabar d'agradar a l'arrestat i enfadat i a punta de ganivet li va etzibar: "Que te rajo". Els fets van tenir lloc aquest dilluns 13 de maig cap a la una del migdia en un establiment del carrer Ferreria de la capital mallorquina.

Durant les amenaces a punta de ganivet, que van causar molt enrenou a la zona, va ser alertada la policia. Una patrulla de la Unitat d'Intervenció Immediata va anar al bar, segons ha informat la Policia Local de Palma aquest dimecres. Els agents, en arribar, no van trobar el suposat autor de les amenaces al lloc. Ja havia marxat. La propietària de l'establiment, no obstant això, va explicar als policies que l'home era un habitual de la zona i que havia entrat al bar amb la finalitat d'utilitzar el lavabo i, en explicar-li que estava fora de servei, havia reaccionat violentament, iniciant una discussió i traient el ganivet de grans dimensions.

Va discutir i va marxar a buscar un ganivet de cuina

Però abans de les amenaces amb l'arma blanca, ja que no la portava a sobre, se'n va anar a buscar-la. Quan va tornar amb el ganivet de cuina la va amenaçar amb "esquerdar-la", segons el seu relat. A més, un dels clients va intentar intervenir però l'agressor no va voler i li va etzibar: "Te rajo el coll". Tot i que va marxar perquè la propietària li va fer una fotografia. Amb totes aquestes dades la Policia Local de Palma va establir un dispositiu de recerca per la zona i una patrulla de la Unitat Motoritzada el va localitzar a pocs carrers.

L'home, una vegada localitzat pels agents, va admetre els fets. Tant és així que els va dir on era el ganivet de cuina, que ja no portava a sobre: l'havia amagat en un vehicle abandonat. Els policies el van trobar a l'habitacle del motor i van intervenir l'estri de divuit centímetres de full. L'individu va ser detingut com a suposat autor d'un delicte d'amenaces a Palma.