Gasolina, foc i dues persones tancades en un cotxe. Això és a grans trets el que ha succeït al municipi de Granadilla de Abona, a l'illa de Tenerife (Canàries), aquest diumenge al matí, al voltant de les deu. Diversos efectius de la Guàrdia Civil i de la Policia Local es van dirigir cap a la zona de Chimiche de la localitat de Tenerife després de ser alertats que un home, de mitjana edat i nacionalitat italiana, havia intentat cremar vius una dona i un home que es trobaven a l'interior d'un cotxe. El suposat agressor va quedar detingut i els dos ocupants del vehicle van patir ferides lleus.

Els fets que van tenir lloc aquest diumenge cap a les deu del matí se circumscriuen, inicialment, a un possible conflicte veïnal previ. Segons ha avançat el diari El Día, l'home arrestat va llançar ampolles plenes de gasolina contra el vehicle on es trobaven les víctimes, afectant el foc a la porta o part de la façana d'un habitatge de la zona de Chimiche. El detingut resideix a aquesta entitat de població pertanyent al municipi de Granadilla de Abona des de fa més de quinze anys i té un nombre considerabe d'antecedents policials.

Foc, un bloc i detingut després de l'agressió a Tenerife

Però encara n'hi ha més. L'atacant, a més de les ampolles plenes de benzina, va arribar a llançar un bloc contra el cotxe on es trobava la dona, segons ha explicat el mitjà citat. Pel que sembla, l'ara detingut patiria problemes de salut mental i aquesta agressió seria el desencadenant d'una disputa veïnal que ve de lluny. Quan van arribar els agents de la Guàrdia Civil i la Policia Local de Granadilla de Abona van arrestar l'home, el qual es va resistir a ser emmanillat pels agents. Està previst que sigui posat a disposició judicial els propers dies per l'incident d'aquest diumenge al matí a Chimiche.