A l'hora de perdre objectes que portem a sobre en el nostre dia a dia, cada un té els seus mètodes per recuperar-los. Si bé és cert que algunes persones són capaces de trobar ràpidament el remei per a les seves badades, d'altres, en canvi, per molt que ho intentin, continuen sent igual de distretes. Per això, el youtuber Brandon Dalaly va voler lluitar contra el típic oblit de claus del cotxe que a tots no ha passat més d'una vegada i ha decidit, d'una forma molt extravagant, posar fi al problema.

Un xip sota de la pell permet obrir i tancar el cotxe

El jove youtuber ha compartit amb els seus seguidors en xarxes socials la decisió d'implantar-se a la seva mà dreta un diminut xip que actua com a clau del seu cotxe Tesla. D'aquesta manera, el noi s'assegura que mai més no tornarà a perdre les claus del seu vehicle. Una decisió realment macabra.

La intervenció li ha costat 400 dòlars

El xip té un funcionament molt senzill. Amb tan sols un gest a prop de la porta, el Dalaly és capaç d'obrir el seu vehicle sense necessitar res més. Una excentricitat que li ha costat cara, ja que s'ha gastat al voltant de 400 dòlars, tenint en compte que la petita intervenció la hi ha fet un professional.

El noi mostra tot el procés en un vídeo viral

El xip en qüestió és un VivoKey Apex i és compost amb una substància completament biocompatible. Davant d'això, és normal que et preguntis si és perillós. Segons diu el youtuber, el xip, en ser biocompatible, no suposa cap perill per a la pell. Sorprenentment, el resultat és impecable i funciona amb una eficàcia total, com ho demostra el noi en un vídeo. Les imatges mostren tot el procés d'implantació i no han deixat ningú indiferent, ja que sembla ser un fenomen d'un altre planeta.

El noi mostra en un vídeo tot el procés d'implantació del xip / Twitter

També té sota de la pell les seves dades mèdiques

Brandon assegura que vol instal·lar-se més xips al cos: "La idea general era tenir la clau de casa meva a la meva mà esquerra i la clau del meu cotxe a la meva mà dreta". A més, s'ha mostrat molt il·lusionat també en vincular al seu cos la targeta de crèdit pròximament. Tal com ha confessat, la clau implantada a la seva mà no és l'única excentricitat que té al seu cos, també porta les dades mèdiques a la seva mà esquerra i fins i tot el passaport de vacunes Covid per no oblidar-ho mai més.

Després de veure aquestes imatges, et sotmetries al mateix procés de tenir l'oportunitat? O prefereixes el model tradicional de clau?