Un home de 38 anys va ser ferit a l'esquena amb una arma blanca a la localitat madrilenya d'Alcalá de Henares i ha estat traslladat amb pronòstic reservat a l'hospital de La Princesa de Madrid, va informar Efe Emergència 112 de la Comunitat de Madrid.

L'agressió va passar dissabte a la nit al carrer Camino del Juncal, i la ferida era d'uns dos o tres centímetres de profunditat a la zona renal.

Al lloc va anar una UVI Mòbil del SUMMA 112, i es va trobar que el ferit presentava una gran hemorràgia a la zona renal, i per això va haver de ser estabilitzat i traslladat amb pronòstic reservat a l'hospital madrileny.

La Policia Nacional s'encarrega de les investigacions, en va agregar un comunicat d'Emergències 112 de la Comunitat.

Detenen un jove per apunyalar un home a Villaverde: ho va fer per un deute

La Policia Nacional ha detingut un jove de 21 anys per apunyalar, presumptament, un home de 35 al coll i el costat per un presumpte deute al barri de Los Rosales, al districte madrileny de Villaverde.

Així ho ha informat el cap superior de la Policia de Madrid, Manuel Soto, que ha presentat aquest divendres el dispositiu especial de seguretat amb motiu de les festes de Sant Isidre juntament amb la delegada del Govern, Mercedes González.

Villaverde GSV
Villaverde / Google Street View

Els fets van passar la nit de dimarts passat al carrer de Villajoyosa, on el presumpte agressor va anar al portal on resideix la víctima i li va trucar per l'intèrfon exigint-li un presumpte deute.

L'home que buscava va baixar al carrer i, després d'una discussió entre ambdós, el jove de 21 anys va treure un ganivet i se'l va clavar al coll i al costat, havent de ser atès per una possible lesió al ronyó.

Un districte problemàtic

Aquest districte està sent un dels més problemàtics de Madrid. En ell hi ha hagut diverses agressions i és un lloc que habitualment freqüenten les bandes de carrer. De fet, el passat 27 d'abril un jove de 18 anys va ser apunyalat per membres de Dominican Don't Play, la banda rival dels Trinitaris.

Segons fonts policials, aquest atac es va produir per revenja per l'assassinat comès el passat 5 de febrer a la porta d'una discoteca del carrer Atocha. Allà, va perdre la vida Jaime Guerrero, de 15 anys, que era conegut com a 'Pepe', que era membre dels Dominican Don't Play.

Els enfrontaments violents entre bandes de carrer estan sent un problema molt seriós a la capital espanyola. A més, molts dels joves que participen en aquestes agressions són menors d'edat, alguns fins i tot tenen menys de 14 anys, per la qual cosa la legislació espanyola ho té molt difícil per castigar-los pels seus crims. És el cas d'un dels detinguts per l'assassinat de Villaverde, que no va anar a un centre de menors per tenir 13 anys en el moment de l'assassinat.