Els Bombers de Barcelona estan treballant en l'extinció d'un gran incendi en una nau industrial del polígon Mercabarna, a la Zona Franca de Barcelona. Fins al lloc s'han traslladat 19 dotacions i efectius de la Guàrdia Urbana han tallat el trànsit a la zona. Segons les primeres informacions, el foc s'ha desencadenat al número 10 del carrer Longitudinal, a l'interior del polígon, i es tractaria d'una nau propietat de l'empresa càrnica Schara. Afortunadament, no s'han de lamentar ferits, i els bombers han evacuat de manera preventiva quatre persones de les naus dels voltants. A hores d'ara l'incendi està controlat

Sense incidències, però amb evacuacions preventives 

El foc s'ha originat poc després d'un quart de sis de la matinada d'aquest dissabte 13 de maig, que és quan els serveis d'emergències han rebut l'avís. Les circumstàncies de l'incendi encara s'estan investigant, i a hores d'ara des de Bombers han assegurat que no hi ha cap persona ferida, però que han fet evacuacions preventives, mentre que la Guàrdia Urbana de Barcelona ha tallat els accessos al polígon i controlen el trànsit de la Zona Franca amb la col·laboració de la policia local del Prat de Llobregat (Baix Llobregat). La parada de metro de Mercabarna també s'ha tancat de manera preventiva. 

Fins al polígon s'han desplaçat també diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra, així com ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). La gran columna de fum que ha originat aquest incendi es pot veure des de Barcelona, tot i que els Bombers han assegurat que no és tòxic. Per les grans dimensions de l'espai on crema aquest incendi, que ha fet caure el sostre de la construcció, els bombers creuen que trigaran una bona estona en aconseguir extingir les flames. 

Incendi en una nau industrial a Santa Perpètua de Mogoda  

Una vintena de dotacions dels Bombers de la Generalitat han acudit aquesta matinada a un incendi originat en una nau de bateries i estacions de recàrrega elèctrica a Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental). El foc, que ha afectat aquesta construcció situada al carrer Can Vinyalets, s'ha originat al voltant de les dues de la matinada, i a les cinc els bombers ja l'han donat per controlat. La nau ha cremat totalment i el sostre ha col·lapsat, però, afortunadament, no hi ha hagut ferits. A hores d'ara set dotacions estan treballant en els punts calents.