Un home ha mort en un incendi a l'interior d'un mas a Vila-seca (Tarragonès). Segons ha pogut saber ElCaso.cat, la víctima mortal és un home de 70 anys que ha quedat atrapat a l'interior de l'habitatge.

Els fets han passat aquest dimarts en un mas del camí de Mas Vinyau i han rebut l'avís a les 00:00, segons expliquen els Bombers de la Generalitat. Immediatament, s'han desplaçat sis dotacions fins al lloc dels fets i han pogut comprovar que el foc estava completament desenvolupat, sobretot a la zona de darrere del mas.

La víctima mortal és un home d'uns 70 anys

Així doncs, els bombers han entrat a l'habitatge per la part lateral i han pogut comprovar que al seu interior hi havia un cadàver: un home d'uns 70 anys. Al cap d'una hora, cap a la 1:07, han aconseguit extingir el foc i els sanitaris del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) s'han desplaçat fins al lloc dels fets i han certificat la mort de l'home.

En aquest servei han treballat sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, amb tres camions, l’autoescala i dos vehicles lleugers de coordinació i comandament que s’han retirat al voltant de les dues de la matinada. També hi han actuat tres unitats del SEM, tres patrulles de la Policia Local i cinc dels Mossos d’Esquadra.

Bombers Generalitat / Carles Palacio

Un home mor en un incendi a l'interior d'un mas a Vila-seca (Tarragonès) / Carles Palacio

Investigació en mans dels Mossos d'Esquadra

De moment, es desconeixen quines han estat les causes de l'incendi i els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets. Tot apunta que es tractaria d'una mort accidental, però no descarten cap hipòtesi.

Una dona morta i quatre ferits greus en un incendi a Olesa de Montserrat

Aquesta no ha estat l'única víctima mortal en un incendi en els darrers dies i, de fet, fa unes setmanes, una dona també va morir en un incendi en un bloc de pisos a Olesa de Montserrat (Baix Llobregat). A més, en aquest incendi, 18 persones van resultar ferides, quatre de les quals de gravetat.

Van actuar deu dotacions, així com una unitat d'infermeria i dos vehicles de comandament de Bombers. També s'hi va desplaçar la Policia Local d'Olesa, unitats de Mossos d'Esquadra i 14 ambulàncies del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), que van atendre els ferits i tots els veïns del bloc un cop evacuat.

Mor una dona de 87 anys en un incendi a Barcelona

A Barcelona, fa unes setmanes, una dona va morir a Barcelona per un incendi a la seva pròpia casa. Els fets van passar al carrer Fluvià 207, i es van activar 10 dotacions dels Bombers de Barcelona i, a conseqüència dels fets, va morir una àvia de 87 anys