Incendi en un minibús escolar a la Comunitat de Madrid. El vehicle que transportava diversos estudiants al centre educatiu aquest dijous al matí, cap a les vuit, ha començat a cremar al quilòmetre 61 de l'autovia A-1, a l'altura del municipi madrileny de La Cabrera. Tot i que encara es desconeix l'origen del foc, tot apunta un problema tècnic que ha provocat una columna de fum visible des de diversos punts de la serralada de Guadarrama, al nord de l'autonomia. L'incident ha deixat diverses persones ferides lleus.

El minibús escolar afectat per les flames transportava estudiants cap el seu centre d'estudis. Alguns d'aquests, en veure que el foc començava a avivar-se i hi el fum sortia per diversos indrets del vehicle, han intentat sortir com han pogut. Per això, han trencat els vidres per escapar de l'autobús i, per aquest motiu, han patit talls i d'altres ferides que han provocat en molts d'ells lesions lleus. Afortunadament, tothom ha aconseguit sortir de l'automòbil incendiat a temps i no s'ha hagut de lamentar cap víctima.

Incendi apagat i precaució a l'autovia

Els serveis d'emergències de la Comunitat de Madrid han rebut l'avís de l'accident a les 8.12 hores d'aquest matí de dijous. Immediatament després de la trucada s'han traslladat amb dues dotacions de bombers i han aconseguit controlar les flames i extingir el foc. També s'han desplaçat fins al lloc efectius d'emergències del Servicio de Urgencia Médica (SUMMA 112) que han assistit els estudiants i diverses patrulles de la Guàrdia Civil. Aquest tram d'autovia ha quedat afectat i des d'Emergències Madrid han demanat precaució a tots els conductors que transitin per l'A-1 a l'altura de La Cabrera.