Enxampats fent un simpa a Madrid. Dos turistes anglesos de 49 i 52 anys han estat detinguts per la Policia Nacional per anar-se'n sense pagar d'un bar de copes de la capital amb un compte pendent de 2.200 euros. Els homes eren a Commo, un pub ubicat al carrer d'Espoz y Mina al barri madrileny de Huertas. Segons han explicat fonts policials a EFE, els dos individus van arribar a demanar fins a 90 copes de xampany. Els fets van produir-se aquest dimecres de matinada i van començar a consumir begudes alcohòliques, per les quals van abonar inicialment 1.000 euros, però després van continuar amb l'espumós i no van tornar a saldar el compte.

Gairebé 90 copes de xampany que no volien pagar

"Som milionaris", van dir els dos turistes anglesos als responsables del negoci quan aquests van demanar-los que saldessin el seu compte que ja ascendia a 2.200 euros. Aquest elevat import es deu, no només a tot el que van beure aquesta nit, sinó a que van demanar copes de xampany per convidar algunes dones que també es trobaven al bar. Cap a les tres de la matinada, els dos homes van intentar abandonar el local sense abonar el que devien de l'espumós, però els treballadors van negar-se i els hi van recordar que devien pagar per les consumicions. Va ser, aleshores, quan els individus van començar a mostrar una actitud violenta, fet pel qual va haver d'acudir la Policia Nacional, un cop va ser alertada.

Els agents van arribar i van inspeccionar tot el que havia succeït, a més de parlar tant amb els clients com amb els treballadors d'aquest bar de copes del districte madrileny de Huertas. Finalment, els policies van procedir a la detenció dels dos turistes anglesos i els acusen d'un delicte d'estafa per no haver abonat el compte de 2.200 euros per les aproximadament 90 copes de xampany que van beure i van regalar a diferents dones que hi havia a l'establiment.

Gran afluència d'anglesos i un partit d'alt risc a Madrid

L'afluència de turistes anglesos a Madrid ha augmentat aquests dies a la capital degut a la celebració aquest dimecres del partit de tornada de vuitens de final de la Champions League de futbol entre el Reial Madrid i el Liverpool. S'espera que arribin uns 1.800 aficionats del club britànic per presenciar el partit a les nou de la nit o ser-hi pels voltants de l'estadi Santiago Bernabéu. Els cossos de seguretat preveuen que sigui un partit d'alt risc, amb una gran afició del Regne Unit a la ciutat. Per la qual cosa estarà vigilat per un dispositiu de seguretat especial format gairebé per 1.600 efectius policials