Les flames han devorat aquest dijous al matí el restaurant Fusta Mar, al càmping Arc de Berà, a Roda de Berà. Els Bombers han treballat des de les set del matí quan s'ha rebut l'avís per l'incendi en aquesta construcció de fusta on hi ha el restaurant del càmping.

És un dels restaurants que va ser protagonista del famós programa Joc de Cartes de Marc Ribas a TV3. Els Bombers han arribat al lloc de l’incendi amb les flames ja molt desenvolupades i no han pogut fer res per evitar que el foc fes col·lapsar l’estructura, que s’ha esfondrat. L'incendi ja està estabilitzat i no consta que hi hagi cap persona ferida. Per la força de les flames, fins al lloc de l'incendi, a tocar de la carretera N-340, s'hi han desplaçat onze dotacions dels Bombers.

RodaBera incendi 2
Imatge de l'incendi, a Roda de Berà / Bombers

Les flames han cremat totalment el restaurant

El famós restaurant de Joc de Cartes està ubicat a l'interior d'aquest càmping del Tarragonès i tal com es pot veure a les imatges que han facilitat els Bombers de la Generalitat, ha cremat de manera descontrolada, atiat per la fusta. Tota l'estructura d'aquest restaurant era d'aquest material; fins i tot el nom de l'establiment feia referència al fet que estava fet de fusta: Fusta Mar.

Tal com assegurava el mateix concurs de restaurants i gastronomia, el restaurant que avui ha arrasat el foc havia aconseguit traslladar l'essència del Far West fins a la Costa del Camp de Tarragona sota la batuta de David Arranz i la seva parella, Meryem Nouinou. No només feia de restaurant, també s’hi havien celebrat concerts i actes socials per persones de fora del càmping.

RodaBera incendi 3
Imatge de l'incendi que ha cremat el restaurant Fusta Mar de Roda de Berà / Bombers

Com era el restaurant que avui s'ha cremat?

El restaurant Fusta Mar que avui s'ha cremat totalment i després ha col·lapsat, esfondrant-se, estava situat a l'interior del càmping. Els Bombers han pogut estabilitzar l'incendi, que no ha causat ferits, i ara seran els Mossos d'Esquadra els que facin una primera inspecció per descartar qualsevol mena de vinculació criminal i poder entrar un primer atestat al jutjat de guàrdia per tal de poder esclarir, si és possible, les causes de l'incendi.

incendi RodaBera
L'incendi ha cremat, de dalt a baix, el resturant Fusta Mar de Roda de Berà