Espectacular incendi a Girona aquesta nit i matinada. S’ha declarat un incendi al concessionari de motocicletes Basolí Girona, ubicat a la carretera de Barcelona de la població. Els Bombers van rebre l'avís a les 21.39 hores d’aquest dimecres i ha cremat sense control fins al voltant de les tres de la matinada, que s’ha pogut controlar per part dels Bombers de la Generalitat.

A conseqüència de les flames ha col·lapsat una part de la coberta de l'edifici i s'ha cremat totalment el seu interior, afectant tots els vehicles que hi havia dintre. A banda, el foc també ha afectat l'Escola Tècnica Girona, que es troba just al costat. Tot i això, el fum no ha afectat una clínica que hi ha a la zona, que no s'ha hagut de desallotjar ni aturar-ne l'activitat. Durant tota la nit l'objectiu dels Bombers, més enllà d'apagar les flames, ha estat també evitar que el foc es propagués cap a les naus que toquen amb el concessionari. A hores d'ara hi queden deu dotacions que s'encarregaran de remullar punts calents i revisar l'estat de tots dos locals.

 

Fruit d'aquest incendi i per seguretat, es van desallotjar alguns treballadors de comerços i naus properes. Amb tot, no s’ha hagut de lamentar cap ferit. A més, es va tallar el subministrament elèctric de diverses empreses de la zona i es va prohibir la circulació de vehicles per la carretera de Barcelona, on es troba l'empresa. A hores d'ara ja s'ha demanat a la companyia que restableixi el servei de llum i a les 4.45 hores s'ha reobert la via.

Incendi espectacular en un concessionari de Girona

Les dues naus afectades tenen 1.500 metres quadrats cada una. En el cas del concessionari es tracta d'un edifici de dues plantes molt conegut a Girona, mentre que l'Escola Tècnica té dues plantes i un pis inferior. Les flames s’han vist durant hores per la càrrega de foc que hi havia a l’interior de les naus i molts veïns i curiosos s’han acostat fins a la zona de l’incendi. S'ha obert una investigació per aclarir què ha provocat aquest incendi, on participaran també els Mossos d'Esquadra.

Basoli 001
Imatge de l'incendi d'aquesta nit i matinada a Girona / Bombers